ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: THT je paklen. Granicno debeo, nabacan, prejak i brz. Ja sam i dalje stava da je to greska u selekciji, da se sve raspadne bez jednog igraca. moguce... sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd sad je najlakse biti pametan i sve znati
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: moguce... sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd sad je najlakse biti pametan i sve znati Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet. Opet se sudije smradišu sa dosudjivanjem faulova. Nas lepo pretuku pa onda mozda dunu, za njih na prvi kontakt
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. 3
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet. videti pod Larkin, Nun, cak i donekle Laprovitola Just now, Don Dusko said: Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. I tebi odgovor isti
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Xpert said: Ma Bruno je odigrao vrhunsko poluvreme, ali radeci ono sto zna dobro. A to je igra pod kosem. Cemu potreba da izmislja toplu vodu i pokusava neke Jokicevske pasove i sjebe momentum, nicim izazvano. Generalno odlicno poluvreme, al mora se reci da je Fener promasio gomilu otvorenih suteva. To je ipak lakše reći... Oni su se u početku oslonili na Birča, a kad ga je ovaj razneo, krenuli da organizuju pomoć na Brunu. Njemu su povratne lopte najveći problem u igri i na tome mora da se radi. Ali opet kažem, nije da je tako jednostavno, u fazonu "nemoj da šalješ povratne, nego diži na obruč".
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nek puste Oly, Fener i Real na F4 da se ne igra više. 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. To nije bila gotova ekipa, tražili su se ozbiljan plej i centar. Problem je tajming povrede.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jesmo li se mi to posvadjali sa generalnim sponzorom?
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Alek The Great said: Jesmo li se mi to posvadjali sa generalnim sponzorom? Ne, mislim da je do turskih zakona. Edited 1 hour ago by realno *w
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvi su ovo faulovi, neverovatno. Bukvalno svaki kontakt telom u odbrani je faul. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I opet onaj proćelavi sudija nama sudi, kad ga vidim sloši mi se
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je treći izmišljen faul za bacanja u zadnja 3 minuta. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I onda Osetkovski pogledom posmatra kako mu lik skida loptu sa glave...
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nosi se bre vise u picku lepu materinu bre Edited 1 hour ago by Elevator Operater
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema sreće za ovaj klub dokle god su u njemu ove dve bitange
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bradati ludak makar nadje nacin da pogodi, ako nista
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Wash i nekako. Sterling nikako ne sme da igra išta više od čekača u korneru i to samo ako je moguće sakriti ga na nekom kamenjaru bez ulaza u odbrani
Recommended Posts