ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: THT je paklen. Granicno debeo, nabacan, prejak i brz. Ja sam i dalje stava da je to greska u selekciji, da se sve raspadne bez jednog igraca. moguce... sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd sad je najlakse biti pametan i sve znati
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: moguce... sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd sad je najlakse biti pametan i sve znati Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet. Opet se sudije smradišu sa dosudjivanjem faulova. Nas lepo pretuku pa onda mozda dunu, za njih na prvi kontakt
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet. videti pod Larkin, Nun, cak i donekle Laprovitola Just now, Don Dusko said: Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. I tebi odgovor isti
realno *w Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 33 minutes ago, Xpert said: Ma Bruno je odigrao vrhunsko poluvreme, ali radeci ono sto zna dobro. A to je igra pod kosem. Cemu potreba da izmislja toplu vodu i pokusava neke Jokicevske pasove i sjebe momentum, nicim izazvano. Generalno odlicno poluvreme, al mora se reci da je Fener promasio gomilu otvorenih suteva. To je ipak lakše reći... Oni su se u početku oslonili na Birča, a kad ga je ovaj razneo, krenuli da organizuju pomoć na Brunu. Njemu su povratne lopte najveći problem u igri i na tome mora da se radi. Ali opet kažem, nije da je tako jednostavno, u fazonu "nemoj da šalješ povratne, nego diži na obruč".
Patriota iz kauca Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Nek puste Oly, Fener i Real na F4 da se ne igra više. 1
realno *w Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca? Ako je tako jebes takav tim. To je tim na staklenim nogama. To nije bila gotova ekipa, tražili su se ozbiljan plej i centar. Problem je tajming povrede.
Alek The Great Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Jesmo li se mi to posvadjali sa generalnim sponzorom?
realno *w Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) 2 minutes ago, Alek The Great said: Jesmo li se mi to posvadjali sa generalnim sponzorom? Ne, mislim da je do turskih zakona. Edited 53 minutes ago by realno *w
realno *w Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Kakvi su ovo faulovi, neverovatno. Bukvalno svaki kontakt telom u odbrani je faul. 1
le piaf Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago I opet onaj proćelavi sudija nama sudi, kad ga vidim sloši mi se
realno *w Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ovo je treći izmišljen faul za bacanja u zadnja 3 minuta. 1
Xpert Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago I onda Osetkovski pogledom posmatra kako mu lik skida loptu sa glave...
Elevator Operater Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Nosi se bre vise u picku lepu materinu bre Edited 47 minutes ago by Elevator Operater
le piaf Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Nema sreće za ovaj klub dokle god su u njemu ove dve bitange
Elevator Operater Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Bradati ludak makar nadje nacin da pogodi, ako nista
Dzep Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Wash i nekako. Sterling nikako ne sme da igra išta više od čekača u korneru i to samo ako je moguće sakriti ga na nekom kamenjaru bez ulaza u odbrani
Recommended Posts