le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Xpert said: Koliko je glup Bruno. Baš je sirov bata
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Xpert said: Koliko je glup Bruno. Ponelo ga, šteta, do sad je igrao vrhunski
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: ja, mile kontras, nikad ne bi pustio parkera, al to sam samo ja Pa koliko mu je jos vremena trebalo da makar ne bude minus na terenu? Mrtvak raspali bezobrazni koji odbija da se dovede u red. Nije ga slucajno i njegov bivsi trener sklonio, koji ga poznaje u dusu. 4
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sunce ti kalajisano, ovo Boldvinovo na kraju su koraci i u NBA. 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bih bio tako grub prema Brunu, dve vezane greške kojih je i sam bio svestan a pored toga je odigrao brutalno poluvreme. Jbt, vodimo u Stambolu a vi kukate kao da je opet -30. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Pa koliko mu je jos vremena trebalo da makar ne bude minus na terenu? Mrtvak raspali bezobrazni koji odbija da se dovede u red. Nije ga slucajno i njegov bivsi trener sklonio, koji ga poznaje u dusu. Ni djavo nije crn koliko se prica. Ali kazem, to sam ja, sa Carlikom na terenu, to bi bilo potpuno drugacije... pusti te price, sklonio ga Penjaroja i sl
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa nije da kukamo, realno Fernando je sirovina. Elem, dobro poluvreme je odigrao.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Što manje minuta Browna, i kad igra, zabraniti dribling i šuteve osim ako nisu catch and shot trojke, posebno iz levog kornera odakle je, bez gledanja, odličan. Što manje minuta Washa, osim ako se zapali, i to isključivo na 2. Zabraniti ulaze na kraju napada, zabraniti dribling na kraju napada. Vrlo smisleno izgledamo sa Karlikom. Šteta što nemamo nekog Ledeja umesto Osetkowskog, gde bismo dobili još jednu dimenziju u napadu, pošto bi četvorka mogla da zida, ali šta je tu je. Za sad, vrlo solidno Edited 1 hour ago by Dzep Autocorrect
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma Bruno je odigrao vrhunsko poluvreme, ali radeci ono sto zna dobro. A to je igra pod kosem. Cemu potreba da izmislja toplu vodu i pokusava neke Jokicevske pasove i sjebe momentum, nicim izazvano. Generalno odlicno poluvreme, al mora se reci da je Fener promasio gomilu otvorenih suteva.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzep said: Vrlo smisleno izgledamo sa Karlikom. Šteta što nemamo nekog Ledeja umesto Osetkowskog, gde bismo dobili još jednu dimenziju u napadu, pošto bi četvorka mogla da zida, ali šta je tu je. Za sad, vrlo solidno e zato sam rekao da se nikad ne bi odrekao Parkera dok ga ne vidim kako on izgleda sa Carlikom na 1 ovo je Carlikova ekipa, i to se vidi posle 4 meseca izostanka, a za ovih 20 min
Xpert Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Bio je Parker tu i pre Carlikove povrede, pa nista nije uradio. On je non-faktor u ovom timu, tako se ponasa, a stav na terenu se ne meja. Daleko mu lepa kuca. 5
ScepanScekicSto Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Just now, Xpert said: Bio je Parker tu i pre Carlikove povrede, pa nista nije uradio. On je non-faktor u ovom timu, tako se ponasa, a stav na terenu se ne meja. Daleko mu lepa kuca. Mi sa Carlikom igrali 5 utakmica u El, u tih pet utakmica si ti to sve zaklucio ljudi se upecali na ostojinu pricu kako je za sve kriv Parker... glupost nevidjena al na kraju krajeva, necemo to nikad saznati
Xpert Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ko je rekao da je za sve kriv Parker? Ali je bio ogroman problem, jer se ocekivalo da bude lider tima, a bio je mucak. 5 utakmica je vise nego dovoljno (a bilo je dosta vise), da se vidi da lik jednostavno ne postuje saigrace i da sa njim na parketu nema srece. To nema veze sa tim ko ga je doveo ili necim drugim. Na stranu sto je na pripreme dosao nespreman i to nije sredio ni tokom sezone. 1
Dzep Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: e zato sam rekao da se nikad ne bi odrekao Parkera dok ga ne vidim kako on izgleda sa Carlikom na 1 ovo je Carlikova ekipa, i to se vidi posle 4 meseca izostanka, a za ovih 20 min Jabari Parker je dečko sa najgorim stavim koga sam ikada gledao u našem timu. Trči na prstima, ne odvaja se od zemlje u skoku, šutira bez izrađene mehanike šuta, asistencija mu je skoro pa nepoznanica i kad lopta dođe do njega ne odlazi dalje. Takav igrač može da igra samo ako cepa odbranu i to na više pozicija ili je savant u napadu, a on nije ništa od toga. Epski zajeb našeg sportskog sektora, nema priče, bukvalno tačka na raspravu 2
ScepanScekicSto Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Potpuno legitiman stav. rekao sma svoj stav, nikad ga ne bi pustio, ne moramo valjda svi isto misliti
Elevator Operater Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Parker je previse skup, renomiran i iskusan da bi se raspadao bez odgovarajuceg plejmejkera. Duplo losiji (nominalno) Dilan je uspeo da se pronadje.
Jakob Aman Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Bruno i Tajrik ista prica. Tempirana bomba koja moze da ide u dva pravca. Cesce u gori.
ScepanScekicSto Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Evo zasto je covek falio na zalost svi bi sve trpeli i svakog da se nije povredio steta
Elevator Operater Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) THT je paklen. Granicno debeo, nabacan, prejak i brz. 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo zasto je covek falio na zalost svi bi sve trpeli i svakog da se nije povredio steta Ja sam i dalje stava da je to greska u selekciji, da se sve raspadne bez jednog igraca. Edited 39 minutes ago by Elevator Operater 1
Recommended Posts