texas Posted Friday at 10:16 PM Posted Friday at 10:16 PM Malo vam je sto useravate sebe citave sezone, nego sto se pokenjate i na nas, ni krive ni duzne. Fala vi na finalu s Megom. Bas onako, da uzivamo 🥱
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E ovako se uzima tajmaut. Kad treba, a ne da se ceka tv.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 trojke su nam sasuli preko ruke. Al svakako mogu u svakom napadu da dodju do laganog polaganja, jer nasa odbrana ne postoji. Edited 1 hour ago by Xpert
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto jebeni divljak organizuje pored Karlika na jebenom terenu? Karlik sa 1 nogom je korisniji kao plej nego ovaj nekontrolisani manijak
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zeljko je zadrzao Vasingtona i za ovu sezonu. E to mu je bas nonsens. Cirkuzant.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Zasto jebeni divljak organizuje pored Karlika na jebenom terenu? Karlik sa 1 nogom je korisniji kao plej nego ovaj nekontrolisani manijak Lik ne bi smeo da vidi teren, a ne bude glavna karika. Al tu smo, gde smo. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Zeljko je zadrzao Vasingtona i za ovu sezonu. E to mu je bas nonsens. Cirkuzant. Takvog skorera je dobro imati kada stane napad, ali pre svega kada se zna red u kuci. Ovo drugo je problem u KKP
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Alek The Great said: Da mi je znati zasto Lakic ovo zavrsava?!! Zato sto je ovan neuki. Partizan je Karlik, dajte mu koliko traži za novi ugovor..
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tanja igra za sada u odnosu na zadnjih 6-7 kola EL ali jebi ga vise, koji put vec da se tumba roster, nema vaznog igraca, remeti se hijerarhija, ima vracanja sa dugih pauza i Dilan koji je hardkor isecen u momentu gde je bas uhvatio ritam. Nije Penja A-tier trener, ali zaista je malo ko u novijoj istoriji EL imao problema i prepreka poput njega.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E moj Karlik... da se nije povredio, koliko bi sve drugačije bilo... 2
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora se priznati da je tezak maler bila povreda Karlika. Em je najbolji igrac em je drzao bandu pod kljucem.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan sa Carlikom je druga ekipa tvrdim da sa njim i kalatesom na 1 smo u samom vrhu jebena povreda Carlika je dovela do implozije Ne moze Duejn ovo da igra svi sa Carlkom bolje izgledaju 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. 101% ja, mile kontras, nikad ne bi pustio parkera, al to sam samo ja i ne moze Duejn da igra na ovom nivou...
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. Moguce, ali iz ovog ili onog razloga ce se ovaj tim rasturiti na leto. Verovatno je tako i najbolje... Mrtvi Braun Zaboravio Karlik da nema vise onog bezobraznika na federe.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koliko je glup Bruno. Zasto jednostavno ne radi samo to sto zna, vec mora da izmislja toplu vodu i onda zasere u nizu. Edited 59 minutes ago by Xpert
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Jakob Aman said: Aj ti igraj protiv Krke, zajebi evroligu. Moron. on i dalje ne moze odbrambeno da isprati, ispada kao iz voza...
Recommended Posts