Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malo vam je sto useravate sebe citave sezone, nego sto se pokenjate i na nas, ni krive ni duzne. Fala vi na finalu s Megom. Bas onako, da uzivamo 🥱

Posted (edited)

3 trojke su nam sasuli preko ruke.

Al svakako mogu u svakom napadu da dodju do laganog polaganja, jer nasa odbrana ne postoji.

Edited by Xpert
Posted
Just now, Elevator Operater said:

Zasto jebeni divljak organizuje pored Karlika na jebenom terenu? 

Karlik sa 1 nogom je korisniji kao plej nego ovaj nekontrolisani manijak

Lik ne bi smeo da vidi teren, a ne bude glavna karika. Al tu smo, gde smo.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Jakob Aman said:

Zeljko je zadrzao Vasingtona i za ovu sezonu. E to mu je bas nonsens. Cirkuzant.

Takvog skorera je dobro imati kada stane napad, ali pre svega kada se zna red u kuci. Ovo drugo je problem u KKP

Posted

Tanja igra za sada u odnosu na zadnjih 6-7 kola EL ali jebi ga vise, koji put vec da se tumba roster, nema vaznog igraca, remeti se hijerarhija, ima vracanja sa dugih pauza i Dilan koji je hardkor isecen u momentu gde je bas uhvatio ritam. 

Nije Penja A-tier trener, ali zaista je malo ko u novijoj istoriji EL imao problema i prepreka poput njega.

Posted

Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim.

101%

ja, mile kontras, nikad ne bi pustio parkera, al to sam samo ja

i ne moze Duejn da igra na ovom nivou...

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Moguce, ali iz ovog ili onog razloga ce se ovaj tim rasturiti na leto. Verovatno je tako i najbolje...

Mrtvi Braun

Zaboravio Karlik da nema vise onog bezobraznika na federe.

Posted (edited)

Koliko je glup Bruno.

Zasto jednostavno ne radi samo to sto zna, vec mora da izmislja toplu vodu i onda zasere u nizu.

Edited by Xpert