texas Posted Friday at 10:16 PM Posted Friday at 10:16 PM Malo vam je sto useravate sebe citave sezone, nego sto se pokenjate i na nas, ni krive ni duzne. Fala vi na finalu s Megom. Bas onako, da uzivamo 🥱
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E ovako se uzima tajmaut. Kad treba, a ne da se ceka tv.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 trojke su nam sasuli preko ruke. Al svakako mogu u svakom napadu da dodju do laganog polaganja, jer nasa odbrana ne postoji. Edited 58 minutes ago by Xpert
Elevator Operater Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Zasto jebeni divljak organizuje pored Karlika na jebenom terenu? Karlik sa 1 nogom je korisniji kao plej nego ovaj nekontrolisani manijak
Jakob Aman Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Zeljko je zadrzao Vasingtona i za ovu sezonu. E to mu je bas nonsens. Cirkuzant.
Xpert Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Just now, Elevator Operater said: Zasto jebeni divljak organizuje pored Karlika na jebenom terenu? Karlik sa 1 nogom je korisniji kao plej nego ovaj nekontrolisani manijak Lik ne bi smeo da vidi teren, a ne bude glavna karika. Al tu smo, gde smo. 1
Elevator Operater Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Zeljko je zadrzao Vasingtona i za ovu sezonu. E to mu je bas nonsens. Cirkuzant. Takvog skorera je dobro imati kada stane napad, ali pre svega kada se zna red u kuci. Ovo drugo je problem u KKP
Alek The Great Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Da mi je znati zasto Lakic ovo zavrsava?!!
Patriota iz kauca Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Just now, Alek The Great said: Da mi je znati zasto Lakic ovo zavrsava?!! Zato sto je ovan neuki. Partizan je Karlik, dajte mu koliko traži za novi ugovor..
Elevator Operater Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Tanja igra za sada u odnosu na zadnjih 6-7 kola EL ali jebi ga vise, koji put vec da se tumba roster, nema vaznog igraca, remeti se hijerarhija, ima vracanja sa dugih pauza i Dilan koji je hardkor isecen u momentu gde je bas uhvatio ritam. Nije Penja A-tier trener, ali zaista je malo ko u novijoj istoriji EL imao problema i prepreka poput njega.
realno *w Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago E moj Karlik... da se nije povredio, koliko bi sve drugačije bilo... 2
Jakob Aman Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Mora se priznati da je tezak maler bila povreda Karlika. Em je najbolji igrac em je drzao bandu pod kljucem.
ScepanScekicSto Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Partizan sa Carlikom je druga ekipa tvrdim da sa njim i kalatesom na 1 smo u samom vrhu jebena povreda Carlika je dovela do implozije Ne moze Duejn ovo da igra svi sa Carlkom bolje izgledaju 2
Stiletto Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. 1
ScepanScekicSto Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. 101% ja, mile kontras, nikad ne bi pustio parkera, al to sam samo ja i ne moze Duejn da igra na ovom nivou...
Jakob Aman Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Aj ti igraj protiv Krke, zajebi evroligu. Moron.
Elevator Operater Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ljudi, verovatno ću da progutam ono što se ne jede, ali meni ova igra izgleda obećavajuće. Naravno da ima gluposti, nisu za sezonu sastavili pet minuta u ovoj postavi, ali liče na zajeban tim. Moguce, ali iz ovog ili onog razloga ce se ovaj tim rasturiti na leto. Verovatno je tako i najbolje... Mrtvi Braun Zaboravio Karlik da nema vise onog bezobraznika na federe.
Xpert Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago (edited) Koliko je glup Bruno. Zasto jednostavno ne radi samo to sto zna, vec mora da izmislja toplu vodu i onda zasere u nizu. Edited 29 minutes ago by Xpert
ScepanScekicSto Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 5 minutes ago, Jakob Aman said: Aj ti igraj protiv Krke, zajebi evroligu. Moron. on i dalje ne moze odbrambeno da isprati, ispada kao iz voza...
Recommended Posts