Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Moglo je, a rekao bih i moralo biti 30tak razlike. Al smo i mi iskljucili mozak na kraju cetvrtine.
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Al sa kojim samopouzdanjem Poku uzima ovaj sut iz dotrcavanja... 😆 1
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zaista je moguce da nas stignu, jer smo potpuno stali. Sta Radanov trazi na parketu, mislim da ni njemu nije jasno.
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Brat Radanov baš menja Vanju Edited 13 hours ago by Luchifer89 1
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Petorka na parketu ne može da kupi koš ni za kilo zlata.
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko je uzasan radanov. Jel mi to opet po starom?
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dva izrazito glupa faula smo napravili. Koliko je Poku nebitan na terenu, užas.
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mozda je prejaka rec, al vecina domacih igraca su granicno retardirani igraci. 2
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jel moguce da lik drzi Radanova i Pokua u istoj petorci?
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Džekiri ima bruka poludistancu. Dilan igra ozbiljnu odbranu večeras.
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mogao bi Bol malo da ga puši sa ovim Sava momentima 1
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 poena za pola četvrtine. Mi kad upadnemo u kanal to je Marijanska raselina. 1
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovo sta mi igramo u 4/4 je zlocin nad kosarkom. Sreca nasa pa PAO ne koristi sanse, inace bi bilo jako slicno kao protiv Monaka. 1
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Jel moguce da lik drzi Radanova i Pokua u istoj petorci? Sprema ih za Kup 😂 a i nas isto
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Xpert said: Ovo sta mi igramo u 4/4 je zlocin nad kosarkom. Sreca nasa pa PAO ne koristi sanse, inace bi bilo jako slicno kao protiv Monaka. Jbg, kratka rotacija dođe na naplatu u 4/4.
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dzabula i dalje nijedan aplauz za celu utakmicu. Bas me interesuje sto ga ne posalju u Metalac na pozajmicu.
Recommended Posts