ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Coz29 said: Da li je vise uopšte važno da li ćemo pobediti ili ne? meni nije... ua sam to odsvno reako... samo kazem da i ovo sto smo dobili, mozemo i nocas dobiti, ali ko ne vidi kakva je ovo banda bez inteligencije jbg
Shonewizard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Da li to paspalj i gazda mu pokusavaju da nateraju Jabarija na otkaz Navijam da im uzme svaki cent do kraja za dve godine Što bi navijao za to? Svaki se ugovor mora ispoštovati, ali ne kapiram što bih "navijao" da se naplati neko ko ničim nije opravdao/zaradio taj novac... 1
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: meni nije... ua sam to odsvno reako... samo kazem da i ovo sto smo dobili, mozemo i nocas dobiti, ali ko ne vidi kakva je ovo banda bez inteligencije jbg Slazem se, isto razmisljam 1 minute ago, Shonewizard said: Što bi navijao za to? Svaki se ugovor mora ispoštovati, ali ne kapiram što bih "navijao" da se naplati neko ko ničim nije opravdao/zaradio taj novac... Pa kako sto? Pa zbog Excel tabele Koji jos ozbiljan tim otkriva plate svojih igraca?
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Kalates zna znanje. Šteta što nije pet godina mlađi.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovo zto Nik radi, i ova borbenost, to se ne uci...
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Duško se ozbiljno napušava sa svojim igračima. Smajli, sad Vildoza..
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zna li ko, jel Vanja ikada pogodio ovaj ulaz? 1
Shonewizard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakve su gluposti svirali tokom sezone kao faul na šutu, morali su i ovo... 2
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jebote Zeljko kako ti ekipe izvode loptu... a i lako gube prednost... oh wait 😞
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedva cekam da ne gledam Vanju u nasem dresu, jedino se bojim da to nece biti skoro Milton moze da trapa samo FMP Bruno deluje nekako mnogo nesigurno, stalno mu ispada lopta, masi zicere
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav je ovo skup olupina. Zao mi je sto ne postoji organizovana inicijativa da se izadje iz hale.
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Partizan se raspao nakon izlaska Kalatesa.. 1
le piaf Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko su mi Vanja i Sterling postali odvratni, ne mogu ih očima gledati 1
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ma ovde je toliko neinteligencije ds je to strasno ove ljude ne mozes ukalupiti.... neke utakmice ce de dobiti na ludilo washingtona, neke izgubiti i to je to... bicemo eto ako neka baskonia... bez ikakve ideje, smisla... blah... ljudi ce vremenom preststi da dolaze... Edited 13 hours ago by ScepanScekicSto
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Penjaroja ako ima ista u glavi neka bezi sto pre 1
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ocokolja je šupalj to je katastrofa Ne moze junače u isto vreme na parketu Milton Vanja Sterling... pa to se vidi iz aviona Sve sto je Kalates odigrao dobro, on je poništio sa ovom petorkom
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Ocokolja je šupalj to je katastrofa Ne moze junače u isto vreme na parketu Milton Vanja Sterling... pa to se vidi iz aviona Sve sto je Kalates odigrao dobro, on je poništio sa ovom petorkom ma nema ovo veze sa trenerom.. Ljudi igraju za sebe, bez plana i sistema i to je to 2
Recommended Posts