ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidim da je vecina odusevljena bonginim crtanjem... licno mi je to uzas, ako nisi jokic...
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam oduševljen kako se tetki tresu sise dok pokušava da trči po terenu 1 1
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, realno *w said: Ne mislim da imamo neki posebnan pik, ali svakako se treba potruditi da bolje izgledamo. Pa ako baš ubodeš 2 pojačanja, možeš makar za ABA da se pošibaš. Ako zbog ABA na sve ovo potroseno treba da dokupis jos dva igraca, onda sve u kurac, ne mora Partizan da bude sampion.
Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ABA je takmicenje za prestiz, sad kad imamo ovu licencu. Ovaj tim je gradjen za uspeh u EL. Vise je nego jasno da je ta prica propala skroz. Po meni, nikakva pojacanja nece doprineti nekom znacajnijem poboljsanju igre. Parker je gotov, a najskuplji je igrac ekipa. Carlik jos mesec dana out. Brown psihicki out. Imamo Bongu (konstanta) i Dwiza i Tajrika (povremeno) da se pojave. Svi ostali su mediokriteti. A uz to, igraju za sebe, ne za tim. 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, TripleJ said: Ako zbog ABA na sve ovo potroseno treba da dokupis jos dva igraca, onda sve u kurac, ne mora Partizan da bude sampion. A šta je poenta, da odustaneš od svega polovinom decembra? Možda ćeš neko od pojačanja ubosti, pa da ostaviš i za narednu sezonu. Kako god, treba se boriti do kraja, ma kolike šanse bile. 5
wing Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) " ali niko nikog ne vredja, niko nikom ne ebe mater...". Edited 4 hours ago by wing
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jasno se videlo da je udarila Bongu, pa onda Barnu, ali ovi specoši to nisu videli ni iz 10 snimaka.
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, wing said: " ali niko nikog ne vredja, niko nikom ne ebe mater...". U r still here? Ima jedno pitanje na matičnoj temi, ako nisi video, molim za odgovor
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, wing said: " ali niko nikog ne vredja, niko nikom ne ebe mater...". vidim pratis nas vise nego neki od nas.. Ajde budi ljubazan pomozi nam da nadjemo trenutak kada je Arena skandirala Tajriku?
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Luchifer89 said: Ja sam oduševljen kako se tetki tresu sise dok pokušava da trči po terenu Tristan bez napadackog talenta nivo...
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Navijam da Milton da trojku Da Jabar zakuca Ostalo je nebitno
Arsenije Pesic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Zanimljiva sudacka sekvenca u 3/4. Edited 3 hours ago by Arsenije Pesic 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Džep brat prvi put isprovociran 😁 Eh da je prvi put 😂 Trolovi su najniža ljudska bića, ovo je čista laž na osnovu koje izvlači neku poentu a niko iz moderacije ne reaguje (a znam da @Don Dusko nadgleda). Nego, Aj da završavamo ovo bez povreda aman 1 1
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Arsenije Pesic said: Zanimljiva sudacka sekvenca u 3/4. Pa se posle krste kad tetka Vesna strada
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sejk odvali lika laktom i jos se iscudjava, jebeni dosije iks
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Shonewizard said: Ozbiljna tuča Lepše za oko neko da se svira sve i svašta 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da često biramo glupa rešanja, biramo. Ali momci se bore, naročito ova treća četvrtina baš jak intenzitet od ekipe koja je igrala onakav derbi pre 48h. 5
Recommended Posts