Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Sve što sam želeo da se ne desi se desilo i to u par minuta - loše odbrane i brzi napadi bez potrebe, Wash&Parker na terenu a to je cena rupa u oba pravca... Mi imamo dupli problem, trener je problem ali ni igralči nisu ništa bolji. Poku tri puta sam kao duh, stativa. Ako to ne možeš da pogodiš, o čemu pričamo. Parker no comment, dajte mu pare, priznajte grešku i doviđenja Edited 13 hours ago by Dzep
zemljoradnik Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Grobarcina1992 said: Zoran Savic prvi da leti iz kluba. Zašto on prvi ? 1
Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, zemljoradnik said: Zašto on prvi ? Poslao lose klipove Zeljku na viber. 2 2
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus 1
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nije Zeljko imao vremena da pripremi dobro mec. Jer kad ima vremena, zna se kako to izgl- oh wait.
le piaf Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Dzep said: I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus Kakav plan? Izgubljeni u vremenu i prostoru
Nikom nista Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 15 minutes ago, kendrick duckworth said: Kako ćemo komšijama sve naplatiti. Valjda Bajernu 🤣
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Posle 4/6, usledilo 18 promasenih trojki za redom. Edited 13 hours ago by Elevator Operater 1
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace" Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost. Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone.
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Vidimo se u Beogradu. Kupere, oslobodi nalog coveku.
kendrick duckworth Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Posle 4/6, usledilo 18 prasenih trojki za redom. 17:11 skokovi na poluvremenu. 44:20 na 30 sec do kraja. 1
Shonewizard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ali da im se svima ovako pičkarski skrati ruka kad je protivnik ušao u seriju, otvorene šuteve nisu ni blizu da pogode Pa jebem li vas sve na gomili, eto rekao sam
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, wrach said: Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace" Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost. Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone. Trener i nema šta drugo da kaže, ne misliš valjda da će reći da ne veruje u igrače koje ima?? Nije ovo priča za trenera, ovo je kriza a krizu mora da uobliči i reši predsednik
Recommended Posts