Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sve što sam želeo da se ne desi se desilo i to u par minuta - loše odbrane i brzi napadi bez potrebe, Wash&Parker na terenu a to je cena rupa u oba pravca... Mi imamo dupli problem, trener je problem ali ni igralči nisu ništa bolji. Poku tri puta sam kao duh, stativa. Ako to ne možeš da pogodiš, o čemu pričamo. Parker no comment, dajte mu pare, priznajte grešku i doviđenja

Edited by Dzep
Posted

I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus

• Like 1
Posted
1 minute ago, Dzep said:

I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus

Kakav plan? Izgubljeni u vremenu i prostoru

Posted

Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace"

Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost.

Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone.

Posted
2 minutes ago, wrach said:

Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace"

Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost.

Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone.

Trener i nema šta drugo da kaže, ne misliš valjda da će reći da ne veruje u igrače koje ima?? Nije ovo priča za trenera, ovo je kriza a krizu mora da uobliči i reši predsednik

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...