Jakob Aman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Gledam i raspored. Slede Oli i Monako. Jbt bas smo u cabru.
Gb92 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Jakob Aman said: Gledam i raspored. Slede Oli i Monako. Jbt bas smo u cabru. Kad igras dobro raspored ti ide na ruku. Kad igras lose ne ide ti raspored. Vrlo moguce da cemo da puknemo obe i pod pritiskom odemo na Asvel i zavrsimo sezonu u novembru. Za sad su sanse oko 90% za tako nesto. Posle Asvela Pao i Fener isto duplo golo.
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakvo završavanje sezone u Novembru ajde vise koji vam je kurac sa tim. Igrace ekipa sve bolje i bolje.
Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze. Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu. 1
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze. Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu. Apsolutno se slažem
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šejk na pleju je ozbiljna zabluda. Ok da on prevede i preda loptu, ali organizacije tu nema.
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Luchifer89 said: Nešto nije u redu sa ovim trećim kvoterom Sad ce sve da dodje na svoje posle time outa serija 10 0
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vanja cim izadje iz svojih patika i pokusa da bude bek šuter i neki prodor mag deluje smesno
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ne da igramo loše, nego ne ličimo ni na šta. Dubai igra bez 7-8 igrača i opet deluju smislenije od nas. P.S. Za šta čuvamo Murinena, Pokua i Lakića? Edited 13 hours ago by Xpert
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vrhunac petorka sa Tajrikom i Brunom, gde nijedan ne zna da iskreira sebi ili pogodi sa vise od pola metra. Tuga brate
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Dajte im i Pokuševskog, bolje 4 na 6 nego ovo što doživljavamo od njega.
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma daj bre teraj ovog Pokusevskog u 3 pm Trutina od 215 ne moze da ukuca loptu Vuče se ko baba Ne bi mi video parketa najurio bih ga istog momenta
Gb92 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sprdaju se sa nama. A neko kaze kako gotova sezona u novembru. U bilo kojoj ekipi trener bi posle 5 poraza 4 u el i jednog u aba dobio otkaz. Cak i ta povreda jednog igraca ne moze biti izgovor. Imao si celu sezonu da dovedes drugog i nisi
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Luchifer89 said: To je to. Mrš u pizdu materinu. Napisao sam ti posle time outa da ce doci sve na svoje Skupina idiota
Recommended Posts