Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam i raspored. Slede Oli i Monako. Jbt bas smo u cabru.
Gb92 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Jakob Aman said: Gledam i raspored. Slede Oli i Monako. Jbt bas smo u cabru. Kad igras dobro raspored ti ide na ruku. Kad igras lose ne ide ti raspored. Vrlo moguce da cemo da puknemo obe i pod pritiskom odemo na Asvel i zavrsimo sezonu u novembru. Za sad su sanse oko 90% za tako nesto. Posle Asvela Pao i Fener isto duplo golo.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvo završavanje sezone u Novembru ajde vise koji vam je kurac sa tim. Igrace ekipa sve bolje i bolje.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze. Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu. 1
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze. Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu. Apsolutno se slažem
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šejk na pleju je ozbiljna zabluda. Ok da on prevede i preda loptu, ali organizacije tu nema.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Luchifer89 said: Nešto nije u redu sa ovim trećim kvoterom Sad ce sve da dodje na svoje posle time outa serija 10 0
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vanja cim izadje iz svojih patika i pokusa da bude bek šuter i neki prodor mag deluje smesno
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne da igramo loše, nego ne ličimo ni na šta. Dubai igra bez 7-8 igrača i opet deluju smislenije od nas. P.S. Za šta čuvamo Murinena, Pokua i Lakića? Edited 5 hours ago by Xpert
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vrhunac petorka sa Tajrikom i Brunom, gde nijedan ne zna da iskreira sebi ili pogodi sa vise od pola metra. Tuga brate
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Dajte im i Pokuševskog, bolje 4 na 6 nego ovo što doživljavamo od njega.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma daj bre teraj ovog Pokusevskog u 3 pm Trutina od 215 ne moze da ukuca loptu Vuče se ko baba Ne bi mi video parketa najurio bih ga istog momenta
Gb92 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sprdaju se sa nama. A neko kaze kako gotova sezona u novembru. U bilo kojoj ekipi trener bi posle 5 poraza 4 u el i jednog u aba dobio otkaz. Cak i ta povreda jednog igraca ne moze biti izgovor. Imao si celu sezonu da dovedes drugog i nisi
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Luchifer89 said: To je to. Mrš u pizdu materinu. Napisao sam ti posle time outa da ce doci sve na svoje Skupina idiota
Recommended Posts