Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Jakob Aman said:

Gledam i raspored. Slede Oli i Monako. Jbt bas smo u cabru.

Kad igras dobro raspored ti ide na ruku. Kad igras lose ne ide ti raspored.  Vrlo moguce da cemo da puknemo obe i pod pritiskom odemo na Asvel i zavrsimo sezonu u novembru. Za sad su sanse oko 90% za tako nesto. Posle Asvela Pao i Fener isto duplo golo.

Posted

Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze.

Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Jednu utakmicu se pojavimo defanzivno, ne baš neki prime Detroit ali dovoljno dobro da ne izgledamo k’o ispuhana kesa i sudije nas unakaze.

Ne znam zašto pišete da loše igramo, ja sam zadovoljan. Da nije bilo sudijskih gluposti bili bi sad dvocifreno u plusu.

Apsolutno se slažem 

Posted
1 minute ago, Luchifer89 said:

Nešto nije u redu sa ovim trećim kvoterom

Sad ce sve da dodje na svoje posle time outa serija 10 0

Posted (edited)

Ne da igramo loše, nego ne ličimo ni na šta. Dubai igra bez 7-8 igrača i opet deluju smislenije od nas.

P.S. Za šta čuvamo Murinena, Pokua i Lakića?

Edited by Xpert
Posted

Ma daj bre teraj ovog Pokusevskog u 3 pm

Trutina od 215 ne moze da ukuca loptu

Vuče se ko baba

Ne bi mi video parketa najurio bih ga istog momenta

Posted

Sprdaju se sa nama. A neko kaze kako gotova sezona u novembru. 

U bilo kojoj ekipi trener bi posle 5 poraza 4 u el i jednog u aba dobio otkaz. Cak i ta povreda jednog igraca ne moze biti izgovor. Imao si celu sezonu da dovedes drugog i nisi

Posted
Just now, Luchifer89 said:

To je to.

Mrš u pizdu materinu.

Napisao sam ti posle time outa da ce doci sve na svoje

Skupina idiota 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...