TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago cemu nervozna, tek je prva tekma 😄. Ovim tempom necemo docekati januar zivi.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dan kada prvu utakmicu krenemo sa najjačim petorkom, koja ne mora čak ni igrački da bude najjača, već da ima košarkaške logike, slaviću kao rođendan. Dan kada ne budemo morali nekoga da čekamo, da igračima objašnjavamo da duge dvojke nisu rešenje, da ne može da se tretira lopta kao i NBA second unit, da se fajlovi prave kad treba slaviću tri dana A ove sezone ću da se navučen na ksalole, dosta je bilo ovog sober shita 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Govor tela igraca, kao da igramo neku prijateljsku utakmicu. Ceo hype, ovo-ono i na kraju dobijemo ovaj buckuris od igre. Ova prva odbrana je sve rekla. Polurekreativan stav. Jadno i bedno. Edited 2 hours ago by Xpert
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ocekivao sam da ce Zeljko da gura osnovu iz prosle sezone makar u ovom periodu kada su pridoslice sveze a i ova vratolomija sa Australijom.... Ovako cete izgleda ovde da izgubite a protiv Armanija ce biti vuci potegni...
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo kao da smo nastavili EL od prošle godine. Jebeni užas.
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako pametno koristi Bertansa, pusti ga da opali svoje, napravi ili ne napravi razliku i onda ga sakrije u odbrani.
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Želimir poslao poruku šta misli o ovom kašnjenju u kompletiranju igračkog kadra. 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Mene je sramota. Ne treba tebe da bude sramota, vec onog ko je sastavio i ko vodi ekipu. Sezone prolaze, igraci se menjaju, ali nemoc ostaje kao konstanta ove ekipe. 1 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Luchifer89 said: Ovako nam je Alba umočila na otvaranju Sve vise mislim da je ta sezona bila slucajnost 2
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Xalol+Sanval, da se ne probudim više u pičku materinu... Šta ste vi radili na pripremama, da vas pita čovek?? Noćna mora
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg kad nema mesta u našem timu, covek je primoran da nas natrpa propisno.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zeljko zaboravio Pokusevskog i kasno se setio da ga uvede.. 2
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Xpert said: Ne treba tebe da bude sramota, vec onog ko je sastavio i ko vodi ekipu. Sezone prolaze, igraci se menjaju, ali nemoc ostaje kao konstanta ove ekipe. Ne znam šta da kažem. Da li je zaista toliko propao kao trener? Ne mogu da verujem da je imao ovoliko vremena da spremi utakmicu i da mu ekipa ovako izgleda? I to protiv Dubaija, od kojih tačno znaš šta da očekuješ, i opet zakažeš u svemu. Od pripreme do vođenja ekipe, jedna velika 0.
Recommended Posts