Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Losmi17 said: Strazel i Okobo drze Monako, uzasno skracena rotacija. Pop Mirota opet ne igra, verovatno kasni lova... Ko im sve ne igra?
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Ma hoce li to Dubai da coukuje za sve pare Ne raduj se previse ,ipak je ovo efes ,prokockali bi i 30 razlike.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Ma hoce li to Dubai da coukuje za sve pare Bilo bi lepo, ali cisto sumnjam.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Butkevicijus je na poslednjih 5 meceva ubacio 3 ili vise trojki. Wtf, lik je klasican sljaker, za mene i cepanica.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde komšije drknite taj Žalgiris, za dobre komšijske odnose. ❤️
Dragan Mićić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Losmi17 said: Tesko moze to da se desi, vi igrate poluzalosno i imate dosta tankog trenera. Da imate Doncica i Jokica, ispali biste iz plejina. #dnk A realno i vama fali 20-25 miliona za jos tri igraca, inace bi bili sigurni u plej inu.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Dragan Mićić said: A realno i vama fali 20-25 miliona za jos tri igraca, inace bi bili sigurni u plej inu. Neverovatno koliko vas trigeruje moje navijanje za pao. I to sto vas znam ko zlu paru... Svaka cast Monaku, izvuci ce ovo sa 7 igraca. Barsa ne moze nista da odbrani. Dok pisem ovo 5-0 barse...
Dragan Mićić Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Neverovatno koliko vas trigeruje moje navijanje za pao. I to sto vas znam ko zlu paru... Svaka cast Monaku, izvuci ce ovo sa 7 igraca. Barsa ne moze nista da odbrani. Dok pisem ovo 5-0 barse... Ja sam ozbiljan ne sprdam se. Mitoglu vam je u 12, stvarno sramota da neko ocekuje da sa njim budete u 8. 1
Losmi17 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Da li je Dzejms nespreman ili ga Markoisvili sklanja jer vidi da Okobo-Strazel mnogo bolje funkcionisu... Kako god bilo, sljaka za knezeve. Efes bez Larkina i Poarijea razbio Dubai, neverovatan rezultat. Potpuni raspad Dubaija. Edited 29 minutes ago by Losmi17
Recommended Posts