Tex_Willer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 10 hours ago, srlepajce said: Admin oly kao da je posecivao tata temu 😁 Ili radi sns inzenjering
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Jaden Ivey bi mogao biti sledeci igrac iz NBA koji bi mogao da eksplodira ovde u EL poput Nana THT i Batlera. Edited 14 hours ago by Žilee 1
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Jaden Ivey bi mogao biti sledeci igrac iz NBA koji bi mogao da eksplodira ovde u EL poput Nana THT i Batlera. Njega sigurno neće Ostoja želeti...
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Žilee said: Jaden Ivey bi mogao biti sledeci igrac iz NBA koji bi mogao da eksplodira ovde u EL poput Nana THT i Batlera. https://www.instagram.com/reel/DWkJF7IjMgt/? 1
MV91 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago У дуелу нових тренера синоћ у Болоњи Париз победио 103 82.
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Pišu oni litvanski novinari na BasketNews-u da je Hapoel kao kažnjen zbog kršenja finansijskog fer pleja sa €5mil. E sad 1. april je, međutim prošlo sat vremena od vesti, niko da kaže aprilili, a vest počeli da prenose ostali smećari "insajderi" na tviteru. Meni visina kazne zvuči suludo za legitimnu vest. Edited 8 hours ago by Sinnerman
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, MV91 said: У дуелу нових тренера синоћ у Болоњи Париз победио 103 82. Ladno smo smenili 2 trenera u martu 😵 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mislim da fener zeli da ispusti prvo mesto ,da ih ne bi bio maler kao svake sezone onog ko zavrsi na prvom mestu.Lepo smeste Oly da bude prvi i nista od titule za Barcokasa.
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sportando prenosi da je Matt Morgan "interesantan" Zalgirisu i Parizu.
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj Bacot iz Fenera je daleko najgori centar ikad u EL bilo je raznih panjeva ali je ovaj nenadjebiv.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Mislim da fener zeli da ispusti prvo mesto ,da ih ne bi bio maler kao svake sezone onog ko zavrsi na prvom mestu.Lepo smeste Oly da bude prvi i nista od titule za Barcokasa. Da, samo sto nisu daleko da ispuste prednost domaceg terena u PO. Pusti teorije zavjere, prosto su prerano tempirali formu i izduvali se. Naravno, kao sto rekoh prije 7 dana, mnogo ih je poremetila povreda Melija koji je strašno bitan igrač za njih. Iako ko pogleda puku statistiku nikad ne bi rekao. Zato se kaže da je ona kao bikini.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kako lep horog Mejsa Evo sada i Džesap iz ćoška, klasika. Edited 4 hours ago by realno *w
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mene samo zanima ko je skautirao Bacota tog treba proterati iz košarke brat nije za ovog sporta.
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meli je prebitan jer su upravo unutra najtanji, Birc je ok za 15 min, Bacot je čak i u G ligi bio neki prosek, takodje ovaj ritam mu nikako ne odgovara, dok Silva mi je nekako baš mali za 5, em fali visine em sirove snage( može biti ok za manje intervale jedino).
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko Obst ne razmišlja, to je neverovatno. Vrhunski šuter, sve ostalo upitno. Kad ovako trošiš napad jer imaš prednost, jako je bitno da se ne zajuni pod koš i dobije blokada koja će automatski lansirati kontru protivnika.
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo što Fener ima na 4/5 je zločin jedino je Meli tu klasa ovo ostalo eurocup nivo svaka čast Sarunasu prvi biti sa ovako očajnom rotacijom na 4/5.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Grobarcina1992 said: Mene samo zanima ko je skautirao Bacota tog treba proterati iz košarke brat nije za ovog sporta. Sećam se da sam se krstio i kada je došao. Evo podsetih se sada, on je u g-league imao 43% šut iz igre, prit tome palio 4-5 trojki po meču sa 28% uspešnosti. Kakvi užasni statsi za g-league centra. 3
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 19 minutes ago, Tex_Willer said: dok Silva mi je nekako baš mali za 5, em fali visine em sirove snage( može biti ok za manje intervale jedino). To me malo vraća na čuvene trendove u evropskoj košarci. Daj eksplozivnost i atletiku, wingspan, daj da može da isprati beka nogama, po svaku cenu, pa nek je i 203. A onda pogledaš listu statistički najboljih centara: Milutinov, Kabengele, Tavares, pre povrede Fal, Oturu... Primeri koliko toliko nižih centara recimo Lesor, Nibo, Bolomboj, Tajrik... Ali opet uglavnom makar 206. Eto KKP zadnja 2 meseca druga odbrana EL, sa dva teškaša. Nešto defintiivno ne štima u tim "trendovima". Edited 4 hours ago by realno *w 3
Delfinarijum Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, realno *w said: Kakvi užasni statsi za g-league centra Ne kaze se tako. Kaze se "kako uzasan kosarkas" 🫠
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, realno *w said: To me malo vraća na čuvene trendove u evropskoj košarci. Daj eksplozivnost i atletiku, wingspan, daj da može da isprati beka nogama, po svaku cenu, pa nek je i 203. A onda pogledaš listu statistički najboljih centara: Milutinov, Kabengele, Tavares, pre povrede Fal, Oturu... Primeri koliko toliko nižih centara recimo Lesor, Nibo, Bolomboj, Tajrik... Ali opet uglavnom makar 206. Eto KKP zadnja 2 meseca druga odbrana EL, sa dva teškaša. Nešto defintiivno ne štima u tim "trendovima". Bolomboj je jedini primer centra od 203cm koji nema ni ogromnu sirovu snagu, a stvarno defanzivno top deluje i nisam primetio da ima probleme u post up odbrani, dok u skoku, preuzimanjima i iskakanjima je brutalan. Tajrik je verovatno i 201cm, ali on bas ima nerealnu atletiku, a i sirovu snagu. Lesor je druga prica, ima on i visinu, ali i 116kg.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Tex_Willer said: Bolomboj je jedini primer centra od 203cm koji nema ni ogromnu sirovu snagu, a stvarno defanzivno top deluje i nisam primetio da ima probleme u post up odbrani, dok u skoku, preuzimanjima i iskakanjima je brutalan. Tajrik je verovatno i 201cm, ali on bas ima nerealnu atletiku, a i sirovu snagu. Lesor je druga prica, ima on i visinu, ali i 116kg. Bolomboj je odličan primer, ne mislim ni da je jedini, samo hoću da kažem da to baš nije tako jednostavno naći. Da tu treba baš dosta stvari da se poklopi. Druga stvar mi je brzina prilagođavanja. Ipak je drugačije kada igrač prođe više stepenika evropske košarke. Hajns je svojevremeno gradio svoj put preko italijanske druge lige, pa nemačke prve, pa tek onda krenuo na najviši nivo. Pa i pomenuti Tajrik, 3 sezone u Evropi pre nego što je prvi put igrao EC, pa tek onda EL. Ovako, pravo iz g-league, pa to baš treba toliko toga da se pogodi, pa da to odmah uspe. 3
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fener u poslednjih 6 EL utakmica ima 1-5 a sa obzirom da sledeće nedelje igraju protiv Hapoela (gosti) i Reala (domaćini) velika je šansa da se taj negativan trend nastavi. Iz prvih četiri verovatno neće ispasti ali moguće je da neće biti u prvih 2. Znam da će mnogi reći da nije bitno koji si na kraju regularnog dela dokle god imaš prednost domaćeg terena u plejofu, ali ja se baš i ne bih složio sa tim. Od uvođenja plejina mnogo je bolje biti u prva dva i igrati protiv nominalno slabijih timova koji uz to igraju jedno/dve dodatne utakmice nego protiv timova koji imaju više od nedelju dana vremena da se spreme za seriju.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam pred meč meč sa Zvezdom govorio kolegi zvezdašu kako oni uopšte nisu tako ubitačni, koliko broj pobeda pokazuje, on me naravno napao da džinksujem. Jeste tu bilo dosta vezanih pobeda, ali to je bukvalno sve bilo tuc-muc, na loptu ili dve. Nas 3 razlike Pao 2, Paris 2, Barsu 4... Moralo se to okrenuti. Doduše, nisam očekivao baš ovako. Ovo im je 7. poraz u poslednjih 9 mečeva. Jedna od te dve pobede je težak preokret u poslednjoj četvrtini, protiv poslednje ekipe turske lige.
Recommended Posts