Borca Posted Sunday at 01:22 PM Posted Sunday at 01:22 PM Sportando prenosi da je Jaylen Hoard "na meti" Armanija, on ima jos 2 godine ugovora sa Makabijem ali navodno i izlaznu klauzulu u ugovoru.
Žilee Posted Sunday at 05:17 PM Posted Sunday at 05:17 PM Iz Dubaia ocekuju da uskoro zaigra Mam Zaite.
MilošVB Posted yesterday at 12:18 AM Posted yesterday at 12:18 AM Jbt ja skroz zaboravio da je tamo. Koliki roster imaju...
Don Dusko Posted yesterday at 09:01 AM Posted yesterday at 09:01 AM Quote "Kratka rekonstrukcija događaja vodi do večeri pre smene. Sve je kulminiralo tokom evroligaškog derbija protiv Milana, koji je Virtus ubedljivo izgubio. Povod je bio izbacivanje Edvardsa iz rotacije tokom meča. Odigrao je Amerikanac desetak slabih minuta u prvom poluvremenu i nije se vraćao u igru u drugom. Odluka je bila upadljiva, ali još važnije – na poluvremenu je došlo do žestoke rasprave između trenera i igrača. Ivanović je poručio Edvardsu da se ne vraća na klupu u nastavku, dok je igrač želeo da se vrati, uprkos pokušajima saigrača da smire situaciju", navodi novinar Valter Fuoki. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest
Čvarkov Posted yesterday at 11:17 AM Posted yesterday at 11:17 AM Jednostavno nemoguće je izaći na kraj sa igračima u današnje vreme. Igrači biraju trenere, ne obrnuto. 1
Leo Posted yesterday at 01:10 PM Posted yesterday at 01:10 PM Da li se zna termin odigravanja zaostale utakmice izmedju Makabija i Hapoela?
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:13 PM Author Posted yesterday at 01:13 PM Zna se, 12.04. u 21:15h 1
Elevator Operater Posted yesterday at 03:38 PM Posted yesterday at 03:38 PM Pise se da je Kris Dzouns u pregovorima sa Zvezdom. Komsije po meni maju verovatno najboljeg pleja u EL, kojeg ni ne koriste na pleju (nevezano za Dzounsa vec primedba usput). Mislim da Obrad nije ni svestan koliko tek moze da otkljuca napad Zvezde ali samo neka (ne) nastavi tako 😁
Chaos Is Me Posted yesterday at 03:59 PM Author Posted yesterday at 03:59 PM 25 minutes ago, Žilee said: Wilbekin nije vise igrac Fenera. Baš me zanima ko će da se zaleti po njega.
Žilee Posted yesterday at 04:30 PM Posted yesterday at 04:30 PM 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. Da ti neko garantuje da ce biti zdrav cele.sezone,svako bi ga potpisao za drugog pleja od 15ak minuta.E sad zdravlje je najveci problem kod njega trenutno
Borca Posted yesterday at 05:01 PM Posted yesterday at 05:01 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. "Insajderi" sa X-a vec pominju AEK i Galatasaraj koji ga navodno zele odmah za ovu sezonu.
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 11 hours ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. 2 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 28 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. Sta se desilo? Setnja nije upalila?
Gudura Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. A alternativa ti je lik koji čupa obrve, nosi specijalna pomagala na usima da mu ublaze migrene i ima vise okacenih slika na istagramu od mid level influenserke.Pakao zivota🫣
Borca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Justinian Jessup i Bajern produzili saradnju do leta 2028-me, a novinar Sportanda prenosi da ce Scottie Wilbekin potpisati ugovor sa Bajernom.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Dobar potpis za Bayern ako se desi. Wilbekin je verovatno oronuo i nije onaj stari ali Bayernu hitno trebaju igrači koji im bar u teoriji dižu plafon, imaju već dovoljno ovih prosečnih timskih igrača poput Jessupa. Uostalom, baš jedan takav (Edwards) ih je i uveo u play in prošle godine. Ove sezone bukvalno nisu imali nijednog igrača koji može da napravi razliku i zato su tu gde jesu. Čak je i Obst po meni više sistemski igrač nego neki wild card koji može da usere svakog kad mu je dan. To je donekle trebalo da bude Rathan Mayes ali on očito nije kalibar da na EL nivou pravi takvu razliku. Takođe, ne treba zaboraviti da se Bayernu vraća Jokubaitis koji je pre povrede igrao košarku života. 1
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bice interesantno isprati kako ce Rajt odigrati protiv Barse 🙆♂️ ,kako se pise izgleda da je dogovorio sa njima saradnju na 2 sezone.
Golijat Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sinoć nakon derbija u domaćem prvenstvu i poraza kod kuće, Panata je ekspresno izašla sa saopštenjem gde je pored kritike na sudijski kriterijum uputila i žalbu grčkom ministarstvu sporta da se ukine pasoš Tomasu Vokapu 🇬🇷 E sad. Nije dugo Olimpijakos čekao da odgovori na tu prozivku gradskog rivala, pa je na društvenim mrežama objavio slike Vezenkova, Dorsija i Vokapa u vojsci i vojnoj opremi. Sa opisom: „Čekamo odgovarajuću fotografiju iz vojne službe trenutnog vlasnika Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa.“ 🤣 source: uncle.screw2 IG 12
Delfinarijum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cova izneverovao, meri se kvalitetno patkica, a on ne ucestvuje
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Delfinarijum said: Cova izneverovao, meri se kvalitetno patkica, a on ne ucestvuje 2
Recommended Posts