Borca Posted yesterday at 01:22 PM Posted yesterday at 01:22 PM Sportando prenosi da je Jaylen Hoard "na meti" Armanija, on ima jos 2 godine ugovora sa Makabijem ali navodno i izlaznu klauzulu u ugovoru.
Žilee Posted yesterday at 05:17 PM Posted yesterday at 05:17 PM Iz Dubaia ocekuju da uskoro zaigra Mam Zaite.
MilošVB Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jbt ja skroz zaboravio da je tamo. Koliki roster imaju...
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Quote "Kratka rekonstrukcija događaja vodi do večeri pre smene. Sve je kulminiralo tokom evroligaškog derbija protiv Milana, koji je Virtus ubedljivo izgubio. Povod je bio izbacivanje Edvardsa iz rotacije tokom meča. Odigrao je Amerikanac desetak slabih minuta u prvom poluvremenu i nije se vraćao u igru u drugom. Odluka je bila upadljiva, ali još važnije – na poluvremenu je došlo do žestoke rasprave između trenera i igrača. Ivanović je poručio Edvardsu da se ne vraća na klupu u nastavku, dok je igrač želeo da se vrati, uprkos pokušajima saigrača da smire situaciju", navodi novinar Valter Fuoki. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jednostavno nemoguće je izaći na kraj sa igračima u današnje vreme. Igrači biraju trenere, ne obrnuto. 1
Leo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da li se zna termin odigravanja zaostale utakmice izmedju Makabija i Hapoela?
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pise se da je Kris Dzouns u pregovorima sa Zvezdom. Komsije po meni maju verovatno najboljeg pleja u EL, kojeg ni ne koriste na pleju (nevezano za Dzounsa vec primedba usput). Mislim da Obrad nije ni svestan koliko tek moze da otkljuca napad Zvezde ali samo neka (ne) nastavi tako 😁
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 25 minutes ago, Žilee said: Wilbekin nije vise igrac Fenera. Baš me zanima ko će da se zaleti po njega.
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. Da ti neko garantuje da ce biti zdrav cele.sezone,svako bi ga potpisao za drugog pleja od 15ak minuta.E sad zdravlje je najveci problem kod njega trenutno
Borca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. "Insajderi" sa X-a vec pominju AEK i Galatasaraj koji ga navodno zele odmah za ovu sezonu.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. Sta se desilo? Setnja nije upalila?
Gudura Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Nisam Duskista, nikad bio, ali smo stigli do toga da se jedan Edwards sa 1.58m kurci Dusku Ivanovicu. 😄 Apsurd savremenog sporta. Sreca po njega pa ga matori Mrčo nije nasamarao. To je epilog kada ti kolo vodi igrac koji farba sopstvene nokte. A alternativa ti je lik koji čupa obrve, nosi specijalna pomagala na usima da mu ublaze migrene i ima vise okacenih slika na istagramu od mid level influenserke.Pakao zivota🫣
Recommended Posts