Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne igra Efes ništa. Smislenu akciju nemaju osim 1 na 1... Došlo do toga da mi ih skoro bude žao... Edited 4 hours ago by Issey
alokin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Golijat said: Da li je moguce da Efes ne moze uopste da se sastavi pod Pablom Lasom? Razumem probleme sa povredama ali ovo izgleda bas lose i nema naznaka da ce biti bolje... Laso se nigde nije proslavio nakon odlaska iz Reala. Bajern, Baskonija i sad Efes.
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije meni ubedljiv Fener večeras,a Efes odograo odličnu odbranu u drugoj četvrtini. Trojke su sve promašili i ukoliko pogode bar tri trice u trećoj ide tekma na jedan posed. Meni deluje da ih stiže Efes u drugom poluvremenu. Više Hazera manje Lija na parketu.
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Laso, Zoc i Mesina su baš pozdravi je pozdravi, imaju taman i godine za penziju, jednostavno mentalitet ljudi uopšteno se promenio, ne sumnjam ja da su oni sto se tice strategije i taktike u vrhu, ali pristup je glavni problem, svi smo mi danas mnogo meksi nego osobe naših godina pre 20 30g, kao sto su te osobe bile mekše nego osobe njihovih godina pre 50 60g... 6
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolje nek vrate Kokoskova ako ga već plaćaju, sa njim su bar koliko toliko smisleno igrali...
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Još uvek mi nije jasno što su oterali Kokoškova, gurali su pristojno + su imali više povređenih nego sad.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ocigledno je Eurobasket najvise uticaj ostavio na Efes(Larkin) sa njim i bez njega ovo nije ista ekipa.
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uf ala su me demantovali,a zadnjih 4 minuta prvog poluvremena je delovalo da je Efes pohvatao konce. 1
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago THT je nezaustavljiv, deluje da se nameracio da opravda one svoje izjave.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: Medeni mesec Paskvala izgleda prosao. Prevara, čim je imao vremena za implementacije krenuli porazi. 4
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago KKP pod palicom Penjaroje kao feniks iz pepela. Koliko znači dobar trener. 2 3
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zeko za sada bez milosti prema ubicama svog zoca
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako deda Kari skoluje po EL (uzeo Pirocanac lovu od limara hehe) 2 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav je centar Tyrique Jones, krucijalno pojačanje za Oly. 1
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Al mi smešan ovaj Kori Džozef iz Olimpijakosa. Brat ima 10kg viška, izgleda kao burence 🤣 P.S. lepo me izjebao Itudis na fantaziju, ali neka ne žalim
Recommended Posts