Papanikolesku Posted October 16 Posted October 16 Meni se ovaj Makabi uopšte ne sviđa. Divljaci, gledaju ko će pre da pripali trojku. Žali Bože Hoarda koji je pošten i zahvalan igrač
Čvarkov Posted October 16 Posted October 16 4 minutes ago, Volter said: Dautin me podseća na mene iz mlađih dana kad sam žario i palio na košarkaškim terenima u kraju. Nije baš taj kvalitet ali imamo nekih sličnosti, i ja sam bio opaki trojkaš. Otreso bih te 1 na 1. 1 1
fradler Posted October 16 Posted October 16 Ne predaje se Oli, zakuvalo se. Opet povremeno zasecka slika ovim smecarima s arene. 1
Lucky 6 Posted October 16 Posted October 16 Makabi batalio igranje odbrane, a i napadu se previše oslanjaju na to da neko porodi nešto
Chaos Is Me Posted October 16 Author Posted October 16 Kakvi su bezmozgaši ovi iz Makabija. Samoubistvo iz zasede.
Don Dusko Posted October 16 Posted October 16 Just now, Chaos Is Me said: Kakvi su bezmozgaši ovi iz Makabija. Samoubistvo iz zasede. Covek u 10sec uzima sut i to bez rezona...
Don Dusko Posted October 16 Posted October 16 (edited) 1 hour ago, Volter said: Opak je Voker Loni. Bas opak.Kancercina obicna.Covek igra za sebe. Kakav zadnji napad. Juju tacnije 2 zadnja napada Makabija. Edited October 16 by Don Dusko 1
Chaos Is Me Posted October 16 Author Posted October 16 Neverovatna budala Walker. Ipak za ovaj sport treba imati bar neki minimum mozga. Oteo loptu Dawtinu koji je bio vruć.
Grobarcina1992 Posted October 16 Posted October 16 Meni je samo žao ovog Hoarda previše dobar igrač za ovu divljinu on bi npr legao Feneru samo tako.
Big Ticket Posted October 16 Posted October 16 Лони Шетач четврти од свога рода... па мислим да га је Господ спасио пославши га у Макаби. Ни да Бог да игра за Звезду 1
Don Dusko Posted October 16 Posted October 16 1 minute ago, Big Ticket said: Лони Шетач четврти од свога рода... па мислим да га је Господ спасио пославши га у Макаби. Ни да Бог да игра за Звезду Pola cigana bi bilo na PDF-obavestenja a druga polovina bi se prijavila za Lazu. 1
fradler Posted October 16 Posted October 16 Kakva dva poslednja napada Makabija Pola grama mozga nemaju, a ni trenera nemaju, ali individualnog kvaliteta ima tu na pretek, bice Tel Aviv vrlo neprijatno gostovanje.
kojan Posted October 16 Posted October 16 1 minute ago, fradler said: Kakva dva poslednja napada Makabija Pola grama mozga nemaju, a ni trenera nemaju, ali individualnog kvaliteta ima tu na pretek, bice Tel Aviv vrlo neprijatno gostovanje. Nisam ispratio, da li im je dozvoljeno da igraju u Iz*aelu ponovo?
Recommended Posts