Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 23 hours ago, Papanikolesku said: Tradicija + imaju nacionalne vesti od 19:45 - 20:00h. EL im je dopustila izuzetak Da sam cinik rekao bih da im 'specijalna vojna operacija' traje do tada, pa onda nac dnevnik pa malo opuštanja uz basket, ali nisam cinik, pa to neću ni reći... 2 3 1 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Makabi jedina ekipa koja nema nijednu povredu trenutno, a sezona tek što je krenula.
Borca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Sector said: Ne znam kad se povrijedio Musa, kažu nekoliko sedmica out. Šteta, dobro je krenuo a i problem sa Dubai. Pre 2 dana na utakmici ABA lige kod kuce sa Splitom, mislim da je bio u prodoru ka kosu, skocio da polozi loptu u kos uz faul i pri padu na parket se nezgodno prizemljio i udario nogu o parket (u predelu kolena cini mi se). 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zapalio se Walker. Ovako na prvu se čini da bi Maccabi mogao dobiti ovu utakmicu.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja tek sad vidim da brat Woker u Makabiju u prethodne 2 utakmice sutirao ukupno:4-19 od toga 3-15 za tri. Da je kod nas vec bi bio Silbovan
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, bodo said: Zapalio se Walker. Ovako na prvu se čini da bi Maccabi mogao dobiti ovu utakmicu. Zapali se i onda pljas tehnicka i 2 licna greska. 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Zapali se i onda pljas tehnicka i 2 licna greska. A glupost šta reći. I momentum odmah prešao na stranu Hapoela.
MikiMilane Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zvezdan Mitrović dobio ASVEL na sudu zbog nepravdenog otpuštanja. Dobiće 483.000 € 2
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Makabi uopste nije naivan. Zapravo me cudi kako ih je Paris rutinirao. Ili ja opet potcenjujem Paris...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Sarani ih Dawtin, kakav rafal. 3 trojke u 30-40 sec od toga 2 u 10 sec ju ju ju
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro je ovo Itudis podnio, ocekivao sam vatru na TO
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: 3 trojke u 30-40 sec od toga 2 u 10 sec ju ju ju U 30 sekundi više trojki dade nego KKCZ za cijelu tekmu.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kompleks i nista drugo, manji je mnogo Hapoel od Makabija, inace razlika u kvalitetu je ogromna u korist Hapoela.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bogami, Makabi ima poena u rukama vise nego sto sam ocekivao. A mogu i da se pobiju. S druge strane Voker igra dosta timski, fino se uklopio. Nema onaj klasican stetocinski efekat kao u Zalgirisu. Edited 1 hour ago by Losmi17 1
Recommended Posts