Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gorece u Zalgirio areni ove godine. Jedva cekam prvi domacinski mec. Zaokruzena ekipa, bez rupa. Gde si Goldi?
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka cast front office Zalgirisa koji je skuvao mocan i balansiran roster sa ni pribliznom velikim budzetom kao najbogatiji klubovi. Ako zdravlje posluzi glavne igrace, playoff je realna spika. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da ce tek sad Spanulis videti koji je luksuz bilo imati Lojda sad kad mu je Nedara 5 bek. 2
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igra Zalgiris odlicno ali imaju i odlicno sudjenje svaka 50-50% je otisla na njihovu stranu. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Losmi17 said: Gorece u Zalgirio areni ove godine. Jedva cekam prvi domacinski mec. Zaokruzena ekipa, bez rupa. Gde si Goldi? Možda ispred dvorane, najvernijitm navijači Žalgirisa najavili su bojkot zbog neslaganja sa upravom, neće biti organizovanog navijanja, već će svoje nezadovoljstvo iskazati ispred hale. Kažu da nezadovoljstvo traje godinama, a kap koja je prelila čašu je potpis Tubelisa iz rivalskog Ritasajoš jedan tm. Sve mi ovo nešto poznato. 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Popustice oni. Cak i da ne dodju hardkor navijaci, napunice se Zalgirio arena.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko li je mogao da pretpostavi da će NWG i Wright biti vrhunska pojačanja za Žalgiris. Baš iznenađenje. 1 2 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kasno Monaco proigrao. Nedara i Mirota kao omekšivač za veš u Monacu.
Utopista Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Bravo Zeleni! Odlično kolo, šteta samo za Baskoniju, pa i za Bajern, ali dobro ne može naravno 6 od 6, posebno kada ste uglavnom autsajderi.... Idemo sutra dalje! 👊 !
Ne sam Safete Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, Gandalff said: Da l' je realno šta je sad pogodio Hifi.. 😮 Nemoguce 1
Grobarcina1992 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) THT ozbiljna njuška za evropsku košarku,neko mi je replicirao komentar da THT može biti samo pojačanje za kebabdžinice brat odigrao 2 utakmice iz aviona 24 p i 20. Edited 31 minutes ago by Grobarcina1992
Don Dusko Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Quote "Aleksu očekuje pauza od osam do 12 nedelja zbog povrede kolena. Povredio ga fizioterapeut, prema informacijama koje imam, što je dosta bizarna situacija. On je imao povredu pete, a ovo je neka sveža povreda od pre koji dan. Prema informacijama koje imam, povredio ga je fizioterapeut, koji mu je na istezanju, valjda, previše povukao tu nogu. Ne možeš da veruješ da se to desi, ali eto... Dvomesečna pauza ga zbog toga čeka. Koliko znam, ligamenti kolena su u pitanju", rekao je Edin Avdić. Jbt kako?! https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/168671/edin-avdic-izneo-sokantne-detalje-o-povredi-alekse-avramovica/vest
Luchifer89 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 3 minutes ago, Sector said: Gledam Asvel samo zbog Seljasa. Kakva faca. 1
Shunsuke Nakamura Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Omari Mur opasan igrač. Biće Valensija prava bomba od ekipe kad se vrate Montero i Badio. Subskrajb na njihove tekme, preporuka za sve.
Recommended Posts