Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaki napad sem prvog završen šutem za tri. Bukvalno. Bez glave i repa.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav je kancer ovaj Nwora u poslednje vreme. Covek kanali sebe i ceo tim konstantno i Saša ne reaguje. 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinic ne moze da pomeri De Coloa na postu 😑
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Kalinic ne moze da pomeri De Coloa na postu 😑 Izvukao mu stolicu covek,sta ti pricas sine moj 1 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo sreće. Do maločas ih nije hteo šut inače bi nam utrpali 30 komada.
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, fradler said: Batler na THT i eto dva brza faula... Od 19 ostalih trenera u ligi ni jedan ne bi stavio Batlera na Tht 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Issey said: Primamo banane kao pioniri... I standardno losa odbrana na perimetru.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Naivno pomislih na 10-2 da možemo do egala u prvoj četvrtini... 2
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E moj crni Batlere...Šta staješ s driblingom na 10m od koša? 🫣
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, fradler said: Naivno pomislih na 10-2 da možemo do egala u prvoj četvrtini... A sta je nego egal? Mislim da ne gledamo isto ocigledno?
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad je Karter na Takeru. Ne vredi, ništa pod milim bogom ćelavi spremio nije.
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali kakve petorke opet, nikad ne znas ko i sta igra.. Opet vodi utakmicu ko protiv Bajerna
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ni Batler ni Karter nisu jedinice. Kao jedinicu imamo samo Kodija. A živ je Miljenović. A oterao čizmaša.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Očaj od vođenja utakmice, već mi se smučilo na šta ličimo... 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baldwin najbolji pojedinac na parketu plus standardna beton odbrana Fenera, teško ćemo ovdje do bodeva.
Recommended Posts