Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad god Darko Plavšić kaže "Crvena zvezda nije dugo primila poene", onda Zvezda posle par sekundi primi seriju poena 🤣 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) KK Crvena zvezda Warrirors. P.S. Koji problem ima Plavsic sa odbranom Monekea i veceras a i generalno. Stalno je pominje u negativnom kontektu. Covek grajnduje za 10. Edited 5 hours ago by DijametralnoSuprotan
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. A zato moraš imati ostale koje će da peglaju odbranu dok ovi pune
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. Moneke večeras gori od njih u odbrani.
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. A obojica imaju tela da igraju odbranu. Kod njih je stvar volje.
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad Saša Obradović Grejemu priča "E vidiš šta ti ja pričam, ovako treba da igraš"
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prvi put da ću ovo reći... ZAŠTO VADI YAGA KAD MU IDE?
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Taman zamiriše na odlepljivanje, ali onda obavezno ide 2+1 Diufa ili trojka Edvardsa.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I mi Džabarija Parkera za trku imamo! (šalim se, volim Čimu. Vreme je za klupu, kao protiv Monaka)
Recommended Posts