Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hahaha koji ludaci u Areni, sad ih gazi . Sunce ti ,mislio sam da ce nas oduvati, vratismo se u igru, sada samo jako Ovo je nerealno vazna utakmica 1
Henry Chinaski Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Dosli smo i do ovoga vec? Ma u frustraciju pišem, najjače da mislim to dok pišem na lice temi
Henry Chinaski Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Mislim da je glup komentar čak i ako je šala. Slažem se
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sad moramo da krenemo da grizemo u odbrani i da lomimo ruke ako treba (njihove). 1
Saxon01 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Drzi ovu petorku do kraja !!!! Bravo Batler! Razapesmo ih , oni najbolji Edited 9 hours ago by Saxon01
Diogen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Graham i Semi da pripaljuju, unutra bez Kodija ocigledno nemamo sta da trazimo.
Henry Chinaski Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ajde Batler, podržavao sam te kad niko nije vjerovao u tebe 🙂 1
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovakva klanica može da otključa duo Batler-Greem. Plej off lajk utakmica. 1
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ljudi, mi smo F4 tim. Bez preterivanja... I kad ne ide ima ko da povuče... 1
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Graham, Grejem, Grejm, Grem... Ili Grom? Edited 9 hours ago by Issey
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ucenici mucenici Plavsic koji ovo prenosi kao radio prenos 1
Recommended Posts