Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Batleru se ovo precesto desava, gde se okreces sinee..
djenkoslav Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Dobar Los Milos said: Da li je realno da Batler izgubi svaku loptu kad vodi zadnji napad?? Sad već postao njegov signature move
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uf, kad Batler krene sa ovim tapkanjem u mjesto. 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nije mi jasan Butler sa ovim guzenjem i bezciljnim driblinzima koji uvek vode do izgubljene lopte. Edited 7 hours ago by DijametralnoSuprotan
YAO Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mucno je gledati Batlerovu nesigurnost kad ga neko pritisne odbranom. Koliko realno treba coveku da se privikne na jaku odbranu? Ja mislim 1 dan
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Batleru se ovo precesto desava, gde se okreces sinee.. Ne okreci se sine 😀
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ukljucim tv i kraj trece cetvrtine, prvo sto vidim Butler komotno gubi loptu. 1
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako volim kad vidim pojedine da ne igraju svoju prirodnu poziciju ,ma milina jedna.
drakon1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Butler opet kao zavrsava napad, vidi da ima jos sekundu-dve i onda umesto na sut ili prodor on ubacuje dodatni dribling u igraca, pirueta unazad, nakratko gubitak lopte i isticanje vremena. Preslikano kao protiv Valensije. 2 1
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, K.Dot said: Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. Taj trojac ne moze da resi ni rebus a kamoli ABA utakmicu.
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Nista daj da Silbujemo Batlera dok je jos jeftino.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Suđenje opet loše. Podmuklo loše...jedino gore od naše igre večeras
Dobar Los Milos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Some good news: Grejem na zagrevanju ne zna da masi trojku, cak i one lezerne iz back step-a.
drakon1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, K.Dot said: Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. Za Plavšića me baš briga, ali Vragolan i Dobrić bi to morali da isporuče. Zašto to nije tako, treba se upitati...
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sale ima problem u aba ligi sto ne zeli da izaebre 7 8 igraca da ispeglaju tu utakmicu ,nego pokusava sa svima,i na kraju opet starteri najvise ispastaju,umesto Miljenovic Jago Plavsa Dobric Batler Nwora da imaju neku jacu minutazu i da oni vode ovo 2
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Batler kao da od dolaska kod nas ne igra na parketu, vec na ledu. Jedna noga tamo, druga ovamo, klizanje neko vazda. Na stranu prilagođavanje i sve što ide uz to, ali... 1 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sale bi da odmori nosioce,ali ne sme da se oslanja na klupu to toliko ,pa.se uplasi poraza,pa.onda nosioci opet igraju najvise i na kraju se desi i taj poraz od silne nesigurnosti
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Nista daj da Silbujemo Batlera dok je jos jeftino. Niko to nije napisao, niti pomislio osim tebe. Dečko je pretalentovan napadač i suvo blago našeg tima, biće još bolji. Ali jednostavno bole ovi bespotrebni driblinzi na isteku napada koji se ponavljaju iz meča u meč.
Webad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dobric i Plavsic imaju identicne neartikulisane kretnje u odbrani... 1
Recommended Posts