Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mucno je gledati Batlerovu nesigurnost kad ga neko pritisne odbranom. Koliko realno treba coveku da se privikne na jaku odbranu? Ja mislim 1 dan

Posted

Butler opet kao zavrsava napad, vidi da ima jos sekundu-dve i onda umesto na sut ili prodor on ubacuje dodatni dribling u igraca, pirueta unazad, nakratko gubitak lopte i isticanje vremena. Preslikano kao protiv Valensije.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
Just now, Shunsuke Nakamura said:

Suđenje opet loše. 

Podmuklo loše...jedino gore od naše igre večeras

Posted
3 minutes ago, K.Dot said:

Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. 

Za Plavšića me baš briga, ali Vragolan i Dobrić bi to morali da isporuče. Zašto to nije tako, treba se upitati...

Posted

Sale ima problem u aba ligi sto ne zeli da izaebre 7 8 igraca da ispeglaju tu utakmicu ,nego pokusava sa svima,i na kraju opet starteri najvise ispastaju,umesto Miljenovic Jago Plavsa Dobric Batler Nwora da imaju neku jacu minutazu i da oni vode ovo

• Like 2
Posted

Batler kao da od dolaska kod nas ne igra na parketu, vec na ledu. Jedna noga tamo, druga ovamo, klizanje neko vazda.

Na stranu prilagođavanje i sve što ide uz to, ali...

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sale bi da odmori nosioce,ali ne sme da se oslanja na klupu to toliko ,pa.se uplasi poraza,pa.onda nosioci opet igraju najvise i na kraju se desi i taj poraz od silne nesigurnosti

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Nista daj da Silbujemo Batlera dok je jos jeftino.

Niko to nije napisao, niti pomislio osim tebe. 
Dečko je pretalentovan napadač i suvo blago našeg tima, biće još bolji. Ali jednostavno bole ovi bespotrebni driblinzi na isteku napada koji se ponavljaju iz meča u meč.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...