Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Issey said: Petlja Jago, umesto da radi šta zna... Ovo je krivica Sase,umesto da ubaci Batlera sa Kodijem koji je dobar defanzivac on ga ubaci sa Jagom 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sa kojom količinom mudiju Batler uzima i pogađa trojku, ovo nije normalno.
Golijat Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, vladi said: Plavsa kad da kos radujemo se kao da je gol u LŠ Ne pisi na pamet komentare jer vidis da i ostali pisu to. Plavsic za sada koristan. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Порађамо некако у нападу, али одбрана пуца прелако. 2
dr sleep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Daj miljenovica vadi jebenog jaga. Koliko su nemogucih suteva pogodili u pm. Edited 7 hours ago by dr sleep 1
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel moguce da ovi tipovi ne mase nista na svu ovu nasu muku 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Plavšić me malo podsjeća na Nikolu Jokića, sve kolone puni 2
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Порађамо некако у нападу, али одбрана пуца прелако. Takva je petorka,izvadis Semija,Kodija i Kalinu udju DeDa,Jago i Butler
vladi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Golijat said: Ne pisi na pamet komentare jer vidis da i ostali pisu to. Plavsic za sada koristan. Jeste, al za Monako. Kasni na svako preuzimanje
The_Big_S Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovi sve što nisu mogli da pogode protiv komšija, večeras ne maše…
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U utorak su isciglarili, večeras im naravno sve ulazi...
Mr.Consular Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Loše branimo, fale santimetri i kilogrami minimum Čime i Izundua... jda ne kažem Jordana
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Usao sam ds vidim da li kukate na izdanje ekipe koja igra bez osam igraca naspram protivnika kome niko ne fali. I nisam razocaran. Vintage cigani. Samo nastavite. 3
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako ne popravimo odbranu i pritisak sa tribina ne bude pravi nema od ovog nista
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Ja samo zelim da sto duze ostanemo u utakmici pa ako mozemo nekako da ukrademo pobedu a ako ne nema veze. 1
Recommended Posts