Los_Pollos_Hermanos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Gubimo mi ovo lagano Како легендо, ово је петорка ђе не испадају?
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Mnogo lose vodjenje utakmice veceras. Pogotovo ovo kombinovanje petorki. Vrv interne stvari ali bas cudno gledajuci predhodne utakmice. Edited 10 hours ago by DijametralnoSuprotan
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Napad je fercerao neko vrijeme ali odbrana je losa cijelo vece
Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne licimo na ekipu sa zadnjih 4 utakmica.... Sve to smuseno, neangazovano, dekocentrisano.... Posebno u fazi odbrane, katastrofa.
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Previse bacenih lopti, stao napad, ne znam sta je plan, Makabi se razigrao, deluje da su u naletu.
Henry Chinaski Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moneke je zajebano 3 napada, u 2 mu ispala lopta, jedan loš pas u trećem
uncletima Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Je l' treba da skoknem po Vazelin? Mislim da u Pancevu ima neka dezurna apoteka.
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Krenuli smo sada sa bacanjima da se glupiramo.
Recommended Posts