Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: Aka domace igrace? Ne vidim da su veceras konkretno uradili ista previse loseg , pa cak i ovaj mrceni Plavsic kog sam i ja pljuvao dopriness nesto . A napisao sam zato mozda ja previse primam srcu , jer cu domace uvijek i vise braniti od drugih .
Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Daiki Ito said: E o ovome se radi decko je u pravu @Don Dusko , a cak ne vidim razlog ni za Davidovca index 7 ima covjek . Kako niko ne vidi kad skoce preko Odzeleja , Izundua ili koga god , nego gle cuda njih dvojicu . Kako niko ne pohvali Miljenovica . Mozda ja primam previse srcu ili mozda nemam pojma o kosarci to jedino mogu da shvatim da je . Dobrodosao nazad
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 7 minutes ago, bodo said: Atletičan je ovaj Maccabi samo tako. Svi kao da su na federima. Pre će biti ekserima 💉 Edited 11 hours ago by Sinnerman 2
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ova statistika vara ili stvarno imamo skok vise od Makabija? Utisak mi je drugaciji.
dr sleep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Skok skok skok. Ovo bi islo na 15+ da smo nesto pokupili. Nadam se da ima snage u nama da ovo odrzimo. 1
Henry Chinaski Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zato što smo u zadnjih 3-4 minute uhvatili bar 5-6 ofanzivnih skokova pa je izjednačen broj, posle prve i polovina druge četvrtine je bilo drugačije
Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Sinnerman said: Pre će biti ekserima 💉 Nije da se razumem, ali ekseri su tablete😏
Giorgio II Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, dr sleep said: Skok skok skok. Ovo bi islo na 15+ da smo nesto pokupili. Nadam se da ima snage u nama da ovo odrzimo. Ako nesto ovoj ekipi ne manjka, to je snaga...znam da nismo navikli ali tako je...ovqj bi ritam proslogoeisnju ekipu "samleo"... Mozemo da izgubimo samo ako 2p igramo kao muve bez glave
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Jesu ovi dobili zadatak da dovuku Makabi do pobede? 2
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovaj sudija ispod njihovog kosa je bas skandalozan 1
forumko topic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Trebalo bi da napadamo Hoarda, ima 3 lične, a ubi nas
Recommended Posts