No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Next target: Kalinic Nikola. Tako je. Čim neko kanali tim treba to reći. Znam da si se razočarao odlaskom Sveropulosa, I očekivao -45 razlike u Istanbulu , i da nece nista biti bolje, ali jbg ...dobijemo prvaka Evrope u gostima... Edited 11 hours ago by No name 1
djenkoslav Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, mister-no said: Mora da se nametne tuča, ne možeš domaći teren da iskoristpš drugačije Bojim se da smo za to malo zakasnili, sasuce nam blizu 30 u prvoj
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Just now, mister-no said: Mora da se nametne tuča, ne možeš domaći teren da iskoristpš drugačije Ako se to nametne bice do 3q problem ko ce biti u igri.Jer nam je rotacija u q...
Bad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Yago nece ni ruku da podigne na sut Franciska... Ispao je dva metra u reket, nije morao ni da diže njegove T Rex ručice
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Lako nas rešavaju, brži su... A i ne maše. Dobro se držimo...
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Just now, No name said: Tako je. Čim neko kanali tim treba to reći. Znam da si se razočarao odlaskom Sveropulosa, I očekivao -45 razlike , i da nece nista biti bolje, ali jbg ...dobijemo prvaka Evrope u gostima... Lol. Ne druze ti samo trazis nove mete na kojeces da izbacis frustracije. Meni je drago sto su me opovrgli i nije mi problem to da priznam.
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koliko je Chimica jak igrac u tranziciji.
mister-no Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Treba pohvaliti Sašu, napad fercera odlično, tu sam se plašio..
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: Lol. Ne druze ti samo trazis nove mete na kojeces da izbacis frustracije. Meni je drago sto su me opovrgli i nije mi problem to da priznam. Ne ne...grešiš...apsolutno ne targetiram nikog osim onog ko kanali tim, i o njemu pišem kao sto sam pisao i za Sveropulosa. Sada si se nakacio na moju konsttataciju da nas Kalinic kanali I da treba obratiti pažnju na njegove igre. To je moj stav.
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jebeno polaganje od tablu, ovo treći razred rutinski radi. I primimo kontru iz toga. Odmah -4 2
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Jago kao i uvek,po navici Da ne može ni polaganje da ubaci... Arealno... 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ni najgorem neprijatelju da ne pozelis duo CMM - Yago na pleju. 1
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Rezultat odličan kako je izgledalo, ako stegnemo odbranu može ovo da se okrene
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Катастрофална одбрана и само пуком срећом не примисмо 30+. Јаго је заслужио да се не враћа у игру, срећа његова да немамо играче.
djenkoslav Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako nista, bar je pristojan mec za oko, trci se...
Recommended Posts