bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam se nadao pobedi ali jesam da budemo malo konkurentniji u ovom meču. 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima li šanse da ćelavi bude išutiran iz kluba za vijek i vjekova ako nas i komšije ovako pregaze u nedelju?
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da bi ova ekipa bolje igrala bez ovog trenera, bukvalno. Bar večeras bolje... Već čujem izjavu kako ne možeš da se vadiš protiv Reala u Madridu... Ok ne možeš, ali ovo je liči ni na šta...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago e jbg,evo je i 100-ka. U utakmici koja zivot znači. Pali sa klupe egoistični cirkuzantu trenerski! 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: 20 razlike od plej ofa i to je to, ako ostane ćelafuto ode i Aba ABA je već otišla u regularnom delu. Promil šanse ne postoji da mi dobijemo na strani Partizan/Dubai sa ovim ignoramusom na klupi. 3
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ima li šanse da ćelavi bude išutiran iz kluba za vijek i vjekova ako nas i komšije ovako pregaze u nedelju? Ma jok, čekaju da krenemo sa 1-4 sledeće sezone, pa da skapiraju da čovek ne zna... 2
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Zadnji vezni said: Jesam smarač sam.I,? Imaš blok i produzi dalje. Pojavljujem se isto kao i oni drzaci vatre ovog cirkuzanta na klupi,kad pobedimo pa ovde nabijaju na nos svima koji ga kritikuju. Aj sad produzi. Jel ti lakse kada 100 puta isto napises, osjecas se bolje? Lakse podnosis poraze, pisi samo pisi ako ti je lakse, taj blok nisam koristio ali ovdje cu morati
Miloš 52 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cim ispao Bolomboj pukla i odbrana...Repriza prosle godine.
Recommended Posts