Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Bezveze trošimo minute na Kartera. Ne može jednostavno, trenutno. 

Ma važno da je razlika ripnula sa njim na terenu, doneo sreću. :classic_biggrin:

Edited by Volter
Posted

Vratice se Karterovo samopouzdanje, ajde i njega da pljujemo jbt, lik jedva preziveo, nije kao da je imao distorziju skocnog zgloba

• Like 6
Posted
1 minute ago, NMX said:

Vratice se Karterovo samopouzdanje, ajde i njega da pljujemo jbt, lik jedva preziveo, nije kao da je imao distorziju skocnog zgloba

Otisao Yago pa sad je Carter na tapetu.

Posted
1 minute ago, NMX said:

Kritika nije pljuvanje. Jednostavno čovjek ne može. Nezgodno je što je svaka utakmica kao finale, a moraš da vraćaš lika u formu. Ja mislim da on neće ništa doprinijeti ove sezone. Bolomboj je već posle par tekmi počeo da daje ozbiljan doprinos. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Jesmo socijalna ustanova? Jel mu obezbijedjeno lijecenje, jel prima platu?

Ne moue da igra na ovom nivou trenutno. Sta je tu lose?

• Like 1
Posted

Nkje problem sto Karter igra ovu utakmicu sa vecom minutazom,treba da se razigra ,ali vec protiv reala tu teska prica da ce da dobije neke vece minute.Gleda Sale da ih rasporedi korektno.

Posted

Ne palamudite. Ako Karter treba da igra i troši lopte, ovo je najbolji mogući momenat. Odvojili smo se i pritisak nije više toliki. On nam je veoma potreban i kako će drugačije uhvatiti ritam nego igrom? 

Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Kritika nije pljuvanje. Jednostavno čovjek ne može. Nezgodno je što je svaka utakmica kao finale, a moraš da vraćaš lika u formu. Ja mislim da on neće ništa doprinijeti ove sezone. Bolomboj je već posle par tekmi počeo da daje ozbiljan doprinos. 

Bolomboy je davao nevjerovatan doprinos prije povrede a muski odradjuje i nakon 1 a itekako i 2 povrede.

Nema tu poredjenja. Ovaj trenutno ne moze i to je ok ali jednostavno nije trenutak za razigravanje. Sasa oce da bude u fazonu, evo cekao sam ga i to je moj 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...