drakon1 Posted April 10 Posted April 10 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Auu koja sekira Nejmu se izgleda smeši druga namerna/nesportska.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 10 Posted April 10 Ima li dobre duse da mi kaze kako stojimo sa drugim rezultatima?
DijametralnoSuprotan Posted April 10 Posted April 10 Butler dobar sem onog pokusaja lomljenja table, obecava.
Čočo Posted April 10 Posted April 10 (edited) 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ima li dobre duse da mi kaze kako stojimo sa drugim rezultatima? Sve kao da nam expo namestio. Samo još komšije da drknu Žalgiris za potpun doživljaj. Edited April 10 by Čočo
NMX Posted April 10 Posted April 10 Miljen bas finu odbranu na Ertelu ali sta covek pogodi jbt ovo je cista nesportska
drakon1 Posted April 10 Posted April 10 Moneke bio jako kriminalan pa vise ne sme da udje u igru ili sta je tacno razlog njegovog bitisanja na klupi?
DijametralnoSuprotan Posted April 10 Posted April 10 (edited) Vintage Butler i evo vadi ga Obradovic 😶 Edited April 10 by DijametralnoSuprotan 1
Sinnerman Posted April 10 Posted April 10 Edwin Jackson likom i brkovima neodoljivo asocira na pandure pozornike iz američkih filmova osamdesetih.
Čočo Posted April 10 Posted April 10 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Vintage Butler i evo vadi ga Obradovic 😶 Mora da ga vadi. I sam je izjavio da je umoran. A večeras bogami i odbranu je peglao na max.
Žilee Posted April 10 Posted April 10 2 nesportske 1 poena 2 poena ( posle toga 3 bacanja im dajemo sa pola terena)
fradler Posted April 10 Posted April 10 Karter je okej u odbrani, ali u napadu bez trunke samopouzdanja...
Shunsuke Nakamura Posted April 10 Posted April 10 Bezveze trošimo minute na Kartera. Ne može jednostavno, trenutno. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted April 10 Posted April 10 Just now, NMX said: Monako dobio Vadite digitrone cigani Pisi?
Čočo Posted April 10 Posted April 10 Just now, NMX said: Monako dobio Vadite digitrone cigani Dubai gubi mi vodimo. Još komšije da dobiju i da stavljamo vola na ražanj. ❤️
Recommended Posts