Вујке Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Срећан сам као да сам сина добио. Прорадили Оџелеј и Нвора, показали смо муда, предивно вече
Sinnerman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zašto su podivljali ovi dobri ljudi u publici? Jasam bio ubeđen da su tamo stress free, dođu na tekmu, malo ubiju vreme, pa kući lagano uz pesmu i pivo. 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Jel ljude bar malo sramota za one uvrede prema Cimi? Dobi nam covek utakmicu koja je delovala kao izgubljena Mi smo sramota kao navijaci.Ne na forumu nego generalno, Ljudi vide sta se pise na drustvenim mrezama cuju u hali negodovanje..... 3
vinogradskaopera Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Sinnerman said: Zašto su podivljali ovi dobri ljudi u publici? Jasam bio ubeđen da su tamo stress free, dođu na tekmu, malo ubiju vreme, pa kući lagano uz pesmu i pivo. Spanci u sportu, prosto.
Sector Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ali kako su govnari pustili Valensiju a večeras poginuše, tukli bi se. 3
Steve Gerrard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Toksikaneri, svi smo dio ove porodice intreba da damo podrsku do zadnjeg minuta a ne da placemo posle 5 minuta, stub srama are you ready?
K.Dot Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Prezonjio sam se i hvataju me grčevi, toliko za večeras. 3 2 2
Recommended Posts