Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Auuu koja energija na terenu i tribinama. Ajde sad da ubacimo poslednji napad u 3/4 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gle ovu zvalavu loptu PA GDE BAS NA BATLERA DA PADNE SVE TI POLJUBIM
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako veceras dobijemo Kodiju odmah ponuditi ugovor Kako nas je energetski vratio u mec Za udzbenike 3/4 1
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Батлер и Нвора су у овој четвртини одиграли најбољу одбрану од доласка. Идеемооо! Задржи еееенергију Што не може нико, можеш ти! 2
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago jedna ovakva četvrtina protiv Bavaraca bila bi dovoljna za pobedu,jbg. 1
Geronimo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi mozda dobijemo, mozda ne dobijemo, ali stamni postovi pojedinih sramnih forumasa na ovoj temi, opet i uvek. Delije zaista nikad ne mogu da urade ista pametno, jebo ih dan kad su zatvorili RSB. Jel ste babe kukumavke ili bre volite Zvezdu i kosarku??!!!?? Hajde bre! Ebuke, Kodi, Dzordan, Dzerar! Jako! 1
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, srlepajce said: Ako veceras dobijemo Kodiju odmah ponuditi ugovor Kako nas je energetski vratio u mec Za udzbenike 3/4 a ako slucajno izgubimo ko ga ebe 1
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, MrTripleDouble said: a ako slucajno izgubimo ko ga ebe Nee Nego zaista covek zasluzuje veci ugovor sta cini za ekipu i na i van terena Mnogi nisu ni svesni 3 1
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo će baš da boli kad na kraju budemo izgubili... 2 1
Desiderius Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 faula Birč,Jantunen,Silva Mi šutiramo trojke preko ruku i izvodimo gluposti 3
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U bonusu su, a mi šutiramo preko ruke sa 8 metara... Dobro...
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Сале јбт 3 ТО имаш, затражи га човјече, енергетски ти се распала екипа.
Henry Chinaski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostali smo bez energije, otud i ovi šutevi za 3 1
Recommended Posts