Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Obradović se drži šablona od kojih teško odstupa. Kako sa Jagom, tako i ovi Motijunas minuti, Batlerova minutaža...Barem je Dedu sklonio.

Posted
1 minute ago, Wook said:

Obradović se drži šablona od kojih teško odstupa. Kako sa Jagom, tako i ovi Motijunas minuti, Batlerova minutaža...Barem je Dedu sklonio.

Što se centara tiče, da. Očigledno želi da ispoštuje D-Moa sa minutima, pa makar ga i koštalo. Za Yaga ne znam baš, mislim da je plan da CMM odmori 5-10 minuta tokom utakmice jer drugog pleja nemaš. Batler mislim da ne može više od tih 20 minuta, mislim da i on sam traži izmenu. A za DeDu se slažem. Barem je video da ovaj ne zna gde bije i da ni u ABA ne može, a ne da filozofira sa njim u EL.

Ne znam šta mu je Izundu uradio pa ga limitira ovoliko. U vrhunskoj formi je i zakuca ga za klupu. Biće pakao ako/kad se vrati Rivero. Gde ćeš njega uklopiti ovde, neam pojma. I još sledeće sezone tek.  

Posted

Jedna od najgorih cetvrtina od pocetka sezone. Valjda se uozbiljimo, jer ako ovo izgubimo, mozemo se lagano okrenuti obavezama u kls.

Posted
Just now, Урош19 said:

Pešić očekivano dobra priprema utakmice, u tome je još uvek šef.

Dok je Obra ziheraš... 

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...