texas Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, ljutikrilo said: Mislio sam na klub i njihove marifetluke od 90-ih na ovamo Mi nismo nikakva braca s klubovima, vec s navijacima. 1
Вујке Posted February 12 Posted February 12 Била би поетска правда да на утакмици на којој су нас оволико крали победимо шутем у последњој секунди 1
fradler Posted February 12 Posted February 12 Oni su se baš pogubili, ali mi toliko gluposti pravimo... Da je Batler na svojih 70%, dobili bismo ovo. 1
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 (edited) Sanse nema da neko kod nas pogodi dva bacanja. Edited February 12 by DijametralnoSuprotan
Cavani Posted February 12 Posted February 12 Hahahahhaha Vezenkov izbije loptu i savije ruke iza ledja u fazonu nisam ja
Issey Posted February 12 Posted February 12 U svakom slučaju, žilava smo ekipa. Borba je tu... Da se dogegamo nekako do PO, možemo sa svima... 2
Devla Posted February 12 Posted February 12 Just now, Cavani said: Hahahahhaha Vezenkov izbije loptu i savije ruke iza ledja u fazonu nisam ja Bugarin
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Moneke je zasluzio tribine ali nema ko da ga stavi tamo 1
Recommended Posts