texas Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, ljutikrilo said: Mislio sam na klub i njihove marifetluke od 90-ih na ovamo Mi nismo nikakva braca s klubovima, vec s navijacima. 1
Вујке Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Била би поетска правда да на утакмици на којој су нас оволико крали победимо шутем у последњој секунди 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Oni su se baš pogubili, ali mi toliko gluposti pravimo... Da je Batler na svojih 70%, dobili bismo ovo. 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Sanse nema da neko kod nas pogodi dva bacanja. Edited 7 hours ago by DijametralnoSuprotan
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hahahahhaha Vezenkov izbije loptu i savije ruke iza ledja u fazonu nisam ja
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U svakom slučaju, žilava smo ekipa. Borba je tu... Da se dogegamo nekako do PO, možemo sa svima... 2
Devla Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Cavani said: Hahahahhaha Vezenkov izbije loptu i savije ruke iza ledja u fazonu nisam ja Bugarin
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Moneke je zasluzio tribine ali nema ko da ga stavi tamo 1
Recommended Posts