srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma dobro se mi nosimo kakvo bezobrazno sudjenje imaju 5
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 39 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: 😭 Brzo se kuca brate. Pivo, pljuge, plus tekma 😁 Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba nam neka serija trojki, neko ludilo. Neverovatno koliko kako se bliži meč kraju nismo ni blizu da pogodimo trojku. Sve nešto idemo na petoparac, a njima se toleriše da biju i uvek nam iščačkaju loptu.
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ala Tajriku stoji naopako crveno belo. Crno belo mu je mera 1
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, texas said: Zbog cega? Vidiš li suđenje?
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, srlepajce said: Ma dobro se mi nosimo kakvo bezobrazno sudjenje imaju Baš teška bruka 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, gilespi said: Zaboravio nvoru 3 minutes ago, Вујке said: Не капирам што Нвора седи на клупи целу четвртину а губимо Kalina ustopovao Furnijea.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahah, u grob će me oterati. Pa uhvati skok jebem mu mater da m ujeben
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Од утакмице са Миланом Монеке је најгори играч Црвене звезде
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj Mekisik izgleda kao neki crni davno izgubljeni brat Dragana J. Vučićevića.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ponovicu ono sto sam rekao u petak a i pre: Top 3 najgora trenera u ligi 1
Recommended Posts