srlepajce Posted February 12 Posted February 12 Ma dobro se mi nosimo kakvo bezobrazno sudjenje imaju 5
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 (edited) 39 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: 😭 Brzo se kuca brate. Pivo, pljuge, plus tekma 😁 Edited February 12 by Petkovic Miroslav97
Sinnerman Posted February 12 Posted February 12 Treba nam neka serija trojki, neko ludilo. Neverovatno koliko kako se bliži meč kraju nismo ni blizu da pogodimo trojku. Sve nešto idemo na petoparac, a njima se toleriše da biju i uvek nam iščačkaju loptu.
texas Posted February 12 Posted February 12 Ala Tajriku stoji naopako crveno belo. Crno belo mu je mera 1
ljutikrilo Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, texas said: Zbog cega? Vidiš li suđenje?
bodo Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, srlepajce said: Ma dobro se mi nosimo kakvo bezobrazno sudjenje imaju Baš teška bruka 1
Cavani Posted February 12 Posted February 12 3 minutes ago, gilespi said: Zaboravio nvoru 3 minutes ago, Вујке said: Не капирам што Нвора седи на клупи целу четвртину а губимо Kalina ustopovao Furnijea.
K.Dot Posted February 12 Posted February 12 Hahah, u grob će me oterati. Pa uhvati skok jebem mu mater da m ujeben
Вујке Posted February 12 Posted February 12 Од утакмице са Миланом Монеке је најгори играч Црвене звезде
Sinnerman Posted February 12 Posted February 12 Ovaj Mekisik izgleda kao neki crni davno izgubljeni brat Dragana J. Vučićevića.
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Ponovicu ono sto sam rekao u petak a i pre: Top 3 najgora trenera u ligi 1
Recommended Posts