Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima Saša puno pravo što je klupirao Batlera. Ovako kad izađe posle 2 minuta treba da leti na klupu. 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi ovo kad bi malo zapeli i kada bi skratili rotaciju i da je bitan deo sezone ,ubedjen sam da bi ovo glat dobili u sred morace nekih 15 razlike.
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vodimo ne znamo ni mi kako 🤣 Yago mnogo bolji od CMM. 3
Disfruto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima Saša puno pravo što je klupirao Batlera. Ovako kad izađe posle 2 minuta treba da leti na klupu. Niko nije rekao da ne treba ali problem je da je ovo mekintajer uradio ne bi ga klupirao
vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi imamo prvog pleja i njegovo ime je Jago Dos Santos! 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko bi Yago bio bolji kosarkas da ima visinu CMMa ,duplo bolji od Kodija bi bio.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znatno smislenije izgledaju napadi sa Jagom nego sa Kodijem... 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova petorka je stabilna na obe strane terena. Ne znam sta je Obradovic cekao sa ulaskom Izundua toliko dugo. 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Žilee said: Koliko bi Yago bio bolji kosarkas da ima visinu CMMa ,duplo bolji od Kodija bi bio. Zamisli tek da ima visinu Shaqa, bio bi goat 1 2
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo da ne krenu standardne sudijske svinjarije, karakteristicne za Moraču
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Podgorički ćelafuto izgoreo što im CMM metnuo trojku. Edited 5 hours ago by Sinnerman 1
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kurcobolja level max na pocetku...malo smo se stisli, pa to bolje izgleda. Muka mi od klizanja i suđenja u Morači Edited 5 hours ago by Thor
Recommended Posts