Shunsuke Nakamura Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ima Saša puno pravo što je klupirao Batlera. Ovako kad izađe posle 2 minuta treba da leti na klupu. 1
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi ovo kad bi malo zapeli i kada bi skratili rotaciju i da je bitan deo sezone ,ubedjen sam da bi ovo glat dobili u sred morace nekih 15 razlike.
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vodimo ne znamo ni mi kako 🤣 Yago mnogo bolji od CMM. 3
Disfruto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima Saša puno pravo što je klupirao Batlera. Ovako kad izađe posle 2 minuta treba da leti na klupu. Niko nije rekao da ne treba ali problem je da je ovo mekintajer uradio ne bi ga klupirao
vinogradskaopera Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi imamo prvog pleja i njegovo ime je Jago Dos Santos! 1
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Koliko bi Yago bio bolji kosarkas da ima visinu CMMa ,duplo bolji od Kodija bi bio.
fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Znatno smislenije izgledaju napadi sa Jagom nego sa Kodijem... 1
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ova petorka je stabilna na obe strane terena. Ne znam sta je Obradovic cekao sa ulaskom Izundua toliko dugo. 1
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Žilee said: Koliko bi Yago bio bolji kosarkas da ima visinu CMMa ,duplo bolji od Kodija bi bio. Zamisli tek da ima visinu Shaqa, bio bi goat 1 2
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Samo da ne krenu standardne sudijske svinjarije, karakteristicne za Moraču
Sinnerman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Podgorički ćelafuto izgoreo što im CMM metnuo trojku. Edited 16 hours ago by Sinnerman 1
Thor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Kurcobolja level max na pocetku...malo smo se stisli, pa to bolje izgleda. Muka mi od klizanja i suđenja u Morači Edited 16 hours ago by Thor
Recommended Posts