Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Selekcija suteva Nwore je pinelad bas diskutabilna blago reci
Maksim Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mozga bez odbrane bez, gasim nakon ovog faula Batlera.
Shunsuke Nakamura Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ali ovo dodavanje Batlera je nevjerovatno. Ovo se vježba kad počinješ sa košarkom. 3
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago CMM nastavlja sa kriminalom iz prosle utakmice.
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Znači opet 30 komada za četvrtinu od simpatične EC ekipice. Ajd zdravo ...
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Kažu "odbrana je stvar volja". Debelo se ne slažem s ovom konstatacijom. Neki prosto nemaju predispozicije, inteligenciju ili prosto nisu naučeni da igraju kvalitetnu odbranu. Edited 17 hours ago by Dzo23
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakav sut Kalinica za 3p preko ruke 😑 Uzasna cetvrtina, kriminalna odbrana.
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Niko me ne može uveriti da ovi igrači ne umeju da igraju odbranu(makar većina njih). Pre bih rekao da ne žele da se znoje u odbrani ili još bolje da nema ko da ih natera na to.
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Bejn said: Niko me ne može uveriti da ovi igrači ne umeju da igraju odbranu(makar većina njih). Pre bih rekao da ne žele da se znoje u odbrani ili još bolje da nema ko da ih natera na to. Ne umeju, prosto.
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Butler kao da je izašao u G ligi da se istrči malo, mora to odgovornije. Mayes isti Cade Cunningham. 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Dzo23 said: Ne umeju, prosto. Pa kako su je igrali na početku sezone, kako četvrtinu protiv Hapoela, kako četvrtinu protiv Makabija...?
Shunsuke Nakamura Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Odželej kao ćorava kokoška. Šta mi radimo? 1
quentin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Idemo na neki rekord u malom broju skokova. Semi uhvati loptu i uruči je protivniku.
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11-2 u skoku. 6off za Bud. Sanse nema da skok uhvatimo koja god petorka da je na terenu.
Recommended Posts