Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Selekcija suteva Nwore je pinelad bas diskutabilna blago reci
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali ovo dodavanje Batlera je nevjerovatno. Ovo se vježba kad počinješ sa košarkom. 3
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago CMM nastavlja sa kriminalom iz prosle utakmice.
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znači opet 30 komada za četvrtinu od simpatične EC ekipice. Ajd zdravo ...
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Kažu "odbrana je stvar volja". Debelo se ne slažem s ovom konstatacijom. Neki prosto nemaju predispozicije, inteligenciju ili prosto nisu naučeni da igraju kvalitetnu odbranu. Edited 6 hours ago by Dzo23
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav sut Kalinica za 3p preko ruke 😑 Uzasna cetvrtina, kriminalna odbrana.
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Niko me ne može uveriti da ovi igrači ne umeju da igraju odbranu(makar većina njih). Pre bih rekao da ne žele da se znoje u odbrani ili još bolje da nema ko da ih natera na to.
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Bejn said: Niko me ne može uveriti da ovi igrači ne umeju da igraju odbranu(makar većina njih). Pre bih rekao da ne žele da se znoje u odbrani ili još bolje da nema ko da ih natera na to. Ne umeju, prosto.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Butler kao da je izašao u G ligi da se istrči malo, mora to odgovornije. Mayes isti Cade Cunningham. 1
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Dzo23 said: Ne umeju, prosto. Pa kako su je igrali na početku sezone, kako četvrtinu protiv Hapoela, kako četvrtinu protiv Makabija...?
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Idemo na neki rekord u malom broju skokova. Semi uhvati loptu i uruči je protivniku.
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11-2 u skoku. 6off za Bud. Sanse nema da skok uhvatimo koja god petorka da je na terenu.
Recommended Posts