DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Timor i Wainright ne mogu da promase trojku samo protiv nas 💀 Just now, Henry Chinaski said: Uvedi Batlera, Nvora pogubljen Kao i uvek pravi debilne rotacije, covek goreo nije se oznojio covek ga vadi.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razlika u trenerskoj klasi ce ovde da prevagne na njihovu stranu 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Gledaj ove kljusine iza koša, mrsko im da podignu ruku kad Haopel izvodi bacanja. Jebote šta smo mi doživeli da takve pojave zauzimaju mesto u hali... Edited 2 hours ago by Sinnerman 1 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne ide nam nikad kad je bitno i kad se poklope rezultati, jbg.
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste, ali igramo lošu odbranu. Ne može da se radi ono što Nvora radi. 1
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Obradović prošli meč pričao kako je pogrešio sa izmenama, danas mu Batler igr 6 min za poluvreme. Za tih 6 min 1. strelac ekipe.
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne mozes igrati ovakvu odbranu i ocekivati da ces svaku utakmicu da ubacis 100p
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet isto, dobicemo ako damo 100+ poena. Odbranu ne doticemo. 2
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo fizikalije i dovoljan fond igrača da možemo strašnu odbranu da igramo a mi u stvari malo bolji od mutinog radničkog.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasto se jebeni ne doda Batleru lopta nego ovaj uvek petlja? 3
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šanse da će CMM da glumi heroja u zadnjem napadu su veće nego da sutra bude srijeda. 1
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Apel da kad je zadnji napad CMM ide na klupu pa nek udje i Milan Tomic samo ovaj da ne igra svaki put sam
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Žilee said: Faul Kalinica 😂😂😂 Cist Just now, DijametralnoSuprotan said: Kakav poslednji teroristicki napad CMM. Bezobrazluk 1
Recommended Posts