Summerfunk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kad god Darko Plavšić kaže "Crvena zvezda nije dugo primila poene", onda Zvezda posle par sekundi primi seriju poena 🤣 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. 1
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) KK Crvena zvezda Warrirors. P.S. Koji problem ima Plavsic sa odbranom Monekea i veceras a i generalno. Stalno je pominje u negativnom kontektu. Covek grajnduje za 10. Edited 22 hours ago by DijametralnoSuprotan
Summerfunk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. A zato moraš imati ostale koje će da peglaju odbranu dok ovi pune
Volter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. Moneke večeras gori od njih u odbrani.
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Žilee said: Batler i Nwora mati moja ne zna se ko je gori defanzivno a ko bolji ofanzivno. A obojica imaju tela da igraju odbranu. Kod njih je stvar volje.
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sad Saša Obradović Grejemu priča "E vidiš šta ti ja pričam, ovako treba da igraš"
Summerfunk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Prvi put da ću ovo reći... ZAŠTO VADI YAGA KAD MU IDE?
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Taman zamiriše na odlepljivanje, ali onda obavezno ide 2+1 Diufa ili trojka Edvardsa.
Summerfunk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago I mi Džabarija Parkera za trku imamo! (šalim se, volim Čimu. Vreme je za klupu, kao protiv Monaka)
Recommended Posts