chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Issey said: Ma Grejem je završio kod Obradovića, posle one izjave... Nisam ispratio oko izjave, sta je rekao
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, chimamoneke said: Nisam ispratio oko izjave, sta je rekao Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Nisam siguran da ćemo dobiti ovo bez Nvore i Ođeleja. Mora Boki da gili vise od ocekivanog,Motejunas je mnogo los
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Issey said: Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... Ko i sve kod njega, ono sto kaže računaj apsolutno suprotno od toga
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve nebulozne petorke sastavlja 'implementator'...Yago i Davidovac... Samo da se ljudi ne naloze previše posle one nezasluzene pobede u Milanu gde smo bili kriminalni 3/4 i onda nekim čudom dobili , što se događa sad pa ko zna kad. Ovaj covek na klupi je nesnadjen i pogubljen, I to kažem bez obzira na večerašnji rezultat kao i onaj u Milanu. 4
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Izivljava se Zadar ponovo nad ovom nejači. Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč...
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @bodo Zakljucan topik nmg da ti odg a zaboravicu kasnije. Za Kartera sam zadnje cuo pre 10ak dana da ga ocekuju uskoro u Bg-u, ali da povratak nece skoro, nadaju se pocetku sledece sezone. 1
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa, to nam je to Jago očigledno bolje razume igru nego neko sa ozbiljnom NBA karijerom i iživljavanje ćelavog nikad nece stati odnosno već vidjeno sa Kemba Walkerom inače najvećim pojačanjem u istoriji Evrolige 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč... Pa kad su u istoj petorci bili Davidovac, Motieunas i Kalinić, naravno da neće da nam odgovara brzi protok lopte.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu. Kalina diže formu, čini se. 7
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, fradler said: Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu. Kalina diže formu, čini se. Mnogo sujetan i gadan čovek 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramotna odbrana Čimice večeras, rešavaju ga rekreativci kao da je dete. 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znam da Zadar nije merilo ali mi Bolomboj deluje bas spreman i odmah se teze poentira kad je on na terenu 6
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bocko se malo mucu sa tajmingom na skoku i u odbrani, ali zato deluje spremnije nego Batler kad je dosao 1
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cima odradjuje ovo lanica. On je sigurno igrac koji bira utakmice al to smo znali. U EL to je nivo vise.
Recommended Posts