Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
Just now, chimamoneke said:

Nisam ispratio oko izjave, sta je rekao

Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... 

• Thanks 1
Posted
Just now, fradler said:

Nisam siguran da ćemo dobiti ovo bez Nvore i Ođeleja.

Mora Boki da gili vise od ocekivanog,Motejunas je mnogo los

Posted
1 minute ago, Issey said:

Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... 

Ko i sve kod njega, ono sto kaže računaj apsolutno suprotno od toga

Posted

Kakve nebulozne petorke sastavlja 'implementator'...Yago i Davidovac...

Samo da se ljudi ne naloze previše posle one nezasluzene pobede u Milanu gde smo bili kriminalni 3/4 i onda nekim čudom dobili , što se događa sad pa ko zna kad.

Ovaj covek na klupi je nesnadjen i pogubljen, I to kažem bez obzira na večerašnji rezultat kao i onaj u Milanu.

• Like 4
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Izivljava se Zadar ponovo nad ovom nejači.

Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč... 

Posted

@bodo

Zakljucan topik nmg da ti odg a zaboravicu kasnije. 

Za Kartera sam zadnje cuo pre 10ak dana da ga ocekuju uskoro u Bg-u, ali da povratak nece skoro, nadaju se pocetku sledece sezone.

• Thanks 1
Posted

Ništa, to nam je to Jago očigledno bolje razume igru nego neko sa ozbiljnom NBA karijerom i iživljavanje ćelavog nikad nece stati odnosno već vidjeno sa Kemba Walkerom inače najvećim pojačanjem u istoriji Evrolige

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Issey said:

Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč... 

Pa kad su u istoj petorci bili Davidovac, Motieunas i Kalinić, naravno da neće da nam odgovara brzi protok lopte. 

Posted

Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu.

Kalina diže formu, čini se.

• Like 7
Posted
1 minute ago, fradler said:

Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu.

Kalina diže formu, čini se.

Mnogo sujetan i gadan čovek 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...