chimamoneke Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Issey said: Ma Grejem je završio kod Obradovića, posle one izjave... Nisam ispratio oko izjave, sta je rekao
Issey Posted January 17 Posted January 17 Just now, chimamoneke said: Nisam ispratio oko izjave, sta je rekao Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... 1
Nini3112 Posted January 17 Posted January 17 Just now, fradler said: Nisam siguran da ćemo dobiti ovo bez Nvore i Ođeleja. Mora Boki da gili vise od ocekivanog,Motejunas je mnogo los
chimamoneke Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Issey said: Nešto u fazonu videćemo kako ćemo ga koristiti u budućnosti... Od tad, skoro da i ne igra... Ko i sve kod njega, ono sto kaže računaj apsolutno suprotno od toga
No name Posted January 17 Posted January 17 Kakve nebulozne petorke sastavlja 'implementator'...Yago i Davidovac... Samo da se ljudi ne naloze previše posle one nezasluzene pobede u Milanu gde smo bili kriminalni 3/4 i onda nekim čudom dobili , što se događa sad pa ko zna kad. Ovaj covek na klupi je nesnadjen i pogubljen, I to kažem bez obzira na večerašnji rezultat kao i onaj u Milanu. 4
Issey Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Izivljava se Zadar ponovo nad ovom nejači. Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč...
Igor_ Posted January 17 Posted January 17 @bodo Zakljucan topik nmg da ti odg a zaboravicu kasnije. Za Kartera sam zadnje cuo pre 10ak dana da ga ocekuju uskoro u Bg-u, ali da povratak nece skoro, nadaju se pocetku sledece sezone. 1
chimamoneke Posted January 17 Posted January 17 Ništa, to nam je to Jago očigledno bolje razume igru nego neko sa ozbiljnom NBA karijerom i iživljavanje ćelavog nikad nece stati odnosno već vidjeno sa Kemba Walkerom inače najvećim pojačanjem u istoriji Evrolige 1
TB Told Posted January 17 Posted January 17 2 minutes ago, Issey said: Brzo im kruži lopta, a nama to ne odgovara... uvek se nađe sam čovek ili mismeč... Pa kad su u istoj petorci bili Davidovac, Motieunas i Kalinić, naravno da neće da nam odgovara brzi protok lopte.
fradler Posted January 17 Posted January 17 Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu. Kalina diže formu, čini se. 7
chimamoneke Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, fradler said: Stvarno je odvratan prema Grejemu ćelavi implementator, svi osim njega su dobili šansu. Kalina diže formu, čini se. Mnogo sujetan i gadan čovek 2
fradler Posted January 17 Posted January 17 Sramotna odbrana Čimice večeras, rešavaju ga rekreativci kao da je dete. 3
Nini3112 Posted January 17 Posted January 17 Znam da Zadar nije merilo ali mi Bolomboj deluje bas spreman i odmah se teze poentira kad je on na terenu 6
GameChanger Posted January 17 Posted January 17 Bocko se malo mucu sa tajmingom na skoku i u odbrani, ali zato deluje spremnije nego Batler kad je dosao 1
Borky Posted January 17 Posted January 17 Cima odradjuje ovo lanica. On je sigurno igrac koji bira utakmice al to smo znali. U EL to je nivo vise.
Recommended Posts