Blade Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo na kraju prve cetvrtine, lopta sa strane, 5 sekundi do kraja. Dovoljno vremena za organizaciju kvalitetnog napada, nebitno je da li ce se pogoditi. Umesto toga Kalina dobija loptu, zadrzava tih 5 sekundi i na kraju sut na silu.
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Aplauzi za Grejema maltene u svakom napadu. I kad promaši i kad da loš pas, podrška je tu. Bravo za malobrojnu publiku, tako se bodri ekipa i kad ne ide. 👏 2
spajk32 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Šta je bilo? Nezadovoljan odbranom Semija u jednom posedu, kad je izlazio nije se ni pozdravio sa Saletom, a za Motija nisam razumeo ali su razmenili par reci pre nego što je otisao na klupu..
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko lepse deluje Batler i Devonte zajedno na terenu nego JB sa CMM Just now, spajk32 said: Nezadovoljan odbranom Semija u jednom posedu, kad je izlazio nije se ni pozdravio sa Saletom, a za Motija nisam razumeo ali su razmenili par reci pre nego što je otisao na klupu.. Tako i treba da se pokaze nekareakcija a ne da se cuti i da se prave da se nista nije desilo.
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Dobro ima i do kvaliteta protivnika. Voleo bih ovo isto da vidim i u EL protiv Milanezea. 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 asistencije Grejema. Imao je i 3 promašaja, šteta što je promašio jer je sve lepo uradio. I koji mog ga Sale menja, neka igra celo poluvreme.
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lepo zapažanje Darka,Kalina definitvno pokusava sa maksimalnim fokusom da trgne ekipu posle debakla u duplom kolu.On i Šegi moraju da budu ti uz DMoa 2
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Katastrofalno sudjenje imamo u ABA ligi.. Daj burazeru...nemoj molim te.
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Daj burazeru...nemoj molim te. Neću 😁
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago E ovako koncentrisan Kalinić mnogo nam znači. Inače, odigrao je 15 minuta u prvom poluvremenu. Najveća minutaža.
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo ja cu opet.... Nwora, imas vremena da dodribla do kapice i sutne iz korektne pozicije, sa vexom sansom za pogodak...Ne , on sutira iz koraka sa 9m, a jos 2 sekunde do kraja. Ne razumem...
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Blade said: Evo ja cu opet.... Nwora, imas vremena da dodribla do kapice i sutne iz korektne pozicije, sa vexom sansom za pogodak...Ne , on sutira iz koraka sa 9m, a jos 2 sekunde do kraja. Ne razumem... Dobro je brate ,iskuliraj ne moze bas ni sve idealno da bude. Pretera ga malo 3
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Blade said: Evo ja cu opet.... Nwora, imas vremena da dodribla do kapice i sutne iz korektne pozicije, sa vexom sansom za pogodak...Ne , on sutira iz koraka sa 9m, a jos 2 sekunde do kraja. Ne razumem... Sad sam vratio, nije bilo vremena. Kad je primio loptu bila je ostala sekunda, taman da šutne.
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Plavšić egzaltiran sa 7 Kalinićevih poena i mislim da je 4 ili 5 puta u 1/2 ponovio kako je dobro videti kod njega voljni moment. Pomislio bi čovek da smo već u Milanu, a ne da dočekujemo mučenu ekipu Bosne koja cela ne košta po sezoni kao nekoliko naših igrača pojedinačno. 🫣 Inače idealna prilika za Devonteovih 30 min i odmor CMM, ali to se naravno neće desiti…
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E ovo je najveci problem CMM kao prvi plej protiv Bosne tek prva asistencija u drugom pol. E ako je za to Sale kriv batalicu ja ovo gledati.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ništa posebno ne igramo, dovoljno za laganu pobedu. Ako ništa, Obra je poslušao Motija sa back to basics... Videćemo protiv Milana kako ćemo izgledati, ovo nije nikakvo merilo...
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Grejm samo 8 minuta. Treba da ga pusti ovde 20+...mora kako zna i ume da ga uključi u igru, a to će postići samo kroz kontinuitet igara. 2
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Issey said: Ništa posebno ne igramo, dovoljno za laganu pobedu. Ako ništa, Obra je poslušao Motija sa back to basics... Videćemo protiv Milana kako ćemo izgledati, ovo nije nikakvo merilo... Ja bih volio da vidim ovu petorku. Mislim da Nvora treba da igra u prvoj petorci. Isto tako Dobrić može da donese balans ovoj ekipi. Donosi on u oba pravca dovoljan kvalitet da popuni petorku.
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne može Izundu da igra ozbiljnu košarku. Nažalost.
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Ja bih volio da vidim ovu petorku. Mislim da Nvora treba da igra u prvoj petorci. Isto tako Dobrić može da donese balans ovoj ekipi. Donosi on u oba pravca dovoljan kvalitet da popuni petorku. Da ali će Dobrica zaboraviti već sledeći meč kao sto ga je zaboravio u Kaunasu. Redovno se desava da neko ostane zaboravljen. Koliko samo prirodnije i normalnije delujemo kad lepo pozlozis ekipu po poziciji a ne da improvizuješ. Konkretno mislim na Odzelej koji igra na svojoj poziciji 4, a centri DMo ili izundu. Ali džaba to sve kad ce vec u Milanu igrati 20+ minuta niska petorka sa Odzelejom na 5.
Recommended Posts